Hvordan Fordelene For Arbeids Veteraner Blir Formalisert

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fordelene For Arbeids Veteraner Blir Formalisert
Hvordan Fordelene For Arbeids Veteraner Blir Formalisert

Video: Hvordan Fordelene For Arbeids Veteraner Blir Formalisert

Video: Hvordan Fordelene For Arbeids Veteraner Blir Formalisert
Video: Veterans online shopping benefit 2024, Kan
Anonim

Arbeidsveteran er en heders tittel som kan tildeles en statsborger i Russland, og tidligere bosatt i Sovjetunionen, for fruktbart arbeid gjennom mange år. Denne statusen gir eieren rett til visse fordeler og kontantbetalinger.

Hvordan fordelene for arbeidsveteraner blir formalisert
Hvordan fordelene for arbeidsveteraner blir formalisert

Det er nødvendig

  • - pass
  • - pensjonist-ID
  • - veteransertifikat;
  • - sertifikat for familiesammensetning;
  • - SNILS;
  • - detaljer om kontoen din for overføring av penger;
  • - Skjema nr. 9;
  • - Andre dokumenter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt ditt lokale sosialkontor eller multifunksjonelle servicesenter (MFC) for å bli en arbeids veteran. Fram til januar 2005 ble denne tittelen tildelt på føderalt nivå. Men etter utgivelsen av føderal lov nr. 122-FZ (om inntektsgenerering av fordeler) ble disse maktene overført til de regionale myndighetene. Dermed bestemmer de grunnleggende enhetene i Russland uavhengig vilkårene og prosedyren for å tildele tittelen "Veteran of Labor". Og de utnevner selv kompensasjoner og fordeler, som regel ut fra deres økonomiske evner.

Steg 2

Gå til ditt lokale sosialkontor eller MFC. På en form av et bestemt skjema, skriv en søknad om månedlige kontantbetalinger (MCA) på grunn av arbeidsveteraner. For eksempel er størrelsen på den månedlige inntekten for denne kategorien innbyggere i St. Petersburg i 2012 592 rubler.

Trinn 3

Her kan du også søke om rabatt på boliger og fellestjenester. Vanligvis er beløpet på denne kompensasjonen 50% av det totale boligområdet til en arbeidsveteran (denne fordelen gjelder også familiemedlemmer som bor hos ham) og 50% av den totale mengden verktøy (vannforsyning, sanitæranlegg, oppvarming osv.) - innenfor de etablerte standardene. Med mottatte sertifikater, gå til organisasjonene som tilbyr tjenester til hjemmet ditt (ZhKO, administrasjonsselskap osv.) For å redusere boliger og fellestjenester.

Trinn 4

Ikke glem å ta med deg den nødvendige pakken med dokumenter: pass, pensjons- og veteransertifikater, et sertifikat for familiesammensetning, SNILS, detaljer om kontoen din for overføring av penger, skjema nr. 9 og kopier av alle disse dokumentene. For arbeidende pensjonister må du i tillegg ta et sertifikat fra arbeidsstedet der det står at innskuddene til Pensjonskassen i Russland er gitt i sin helhet.

Anbefalt: