Gjenvinning Av Avfall Som En Bedrift

Innholdsfortegnelse:

Gjenvinning Av Avfall Som En Bedrift
Gjenvinning Av Avfall Som En Bedrift

Video: Gjenvinning Av Avfall Som En Bedrift

Video: Gjenvinning Av Avfall Som En Bedrift
Video: Gjenvinning av EE-avfall hos Revac og Boliden - Norsirk 2024, April
Anonim

For ikke så lenge siden virket søppelgjenvinning som en skitten, utakknemlig og unødvendig virksomhet. Derfor ble de akkumulerende hektarene med deponier oppfattet som noe ubehagelig, men uunngåelig. Den siste tiden har det imidlertid vært mer og mer snakk om at gjenvinning av avfall kan bli en veldig lønnsom virksomhet.

Gjenvinning av avfall som en bedrift
Gjenvinning av avfall som en bedrift

Bruksanvisning

Trinn 1

Vestlige land har lenge forstått at resirkulering av avfall er en lønnsom virksomhet: billige komponenter som blir gitt bort nesten gratis blir nye varer etter prosessering. Som et resultat av prosessering kan du få en enorm mengde stoffer til nye varer og gjenstander: plast, glass, tre og dets derivater, gjødsel, papir, reservedeler, deler. Alt dette kan selges både som mottatt og ved å lage dine egne produkter. Det er ikke overraskende at lønnsomheten til en slik virksomhet når 70% i noen områder, og tilbakebetalingen oppnås på bare 4-6 måneder hvis hele prosessen med bearbeiding og produksjon av nye produkter er ordentlig organisert. I Europa og Amerika er gjenvinning av avfall ikke lenger bare en ønskelig prosess, men er strengt obligatorisk for å bevare økologien og de frie territoriene.

Steg 2

Gjenvinning av avfall i Øst-Europa og Russland er fremmedgjørende for mange gründere av flere grunner. Staten og lokale selvstyreorganer er motvillige til å kontakte private selskaper, søker ikke å tildele land til dem til avfallshåndteringsanlegg og i det minste på en eller annen måte subsidiere hele prosessen på den innledende fasen. Høye kapitalinvesteringer i den innledende fasen er hovedårsaken til at gründere forlater sine aktiviteter i denne virksomheten.

Trinn 3

For å tjene penger på gjenvinning av avfall, må du først skaffe deg tillatelse - for å skaffe deg en passende lisens. Sammen med kostnadene for lisensen, må du betale et stort antall uoffisielle innbetalinger, slik at det endelige tallet for bare en tillatelse for å starte denne virksomheten i noen regioner i Russland kan nå 1 million rubler.

Trinn 4

Beregningene fra noen eksperter forutsier de opprinnelige kostnadene på 1 milliard rubler når det gjelder å kjøpe en tomt, kjøpe utstyr og organisere en kompetent prosess for levering av avfall, bearbeiding og salg. Men selv veldig demokratiske beregninger svinger rundt 5, 5 millioner rubler for utstyr, begynnelsen av prosessen, betaling for spesialistarbeid osv. Det er klart at for de fleste gründere er dette et for høyt investeringsnivå med ganske høy risiko og ingen garantier for fortjeneste.

Trinn 5

Blant fordelene ved denne typen virksomhet er et merkbart sted okkupert av svært lav konkurranse - i Russland er det praktisk talt ingen etablert avfallshåndteringssyklus, så det kan gjøres i alle deler av landet. Denne virksomheten lønner seg på kortest mulig tid, i tillegg kan noen av områdene generere inntekter: både salg av utstyr og salg av bearbeidede produkter. Videre vil produkter etter behandling være billigere for kundene og mye mer fordelaktige for naturen - dette kan brukes til å lage veldig kompetent reklame, fylle opp budsjettet ditt og samtidig gi bekymring for naturen i samfunnet.

Anbefalt: