Hvordan Utvikle En Nettbutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Utvikle En Nettbutikk
Hvordan Utvikle En Nettbutikk

Video: Hvordan Utvikle En Nettbutikk

Video: Hvordan Utvikle En Nettbutikk
Video: How To Build An Ecommerce Website | 7 Steps To Build Your Online Store 2024, April
Anonim

Utvikling krever arbeid i fire retninger. Dette skaper en base av potensielle kunder, konverterer dem til reelle kjøpere, øker gjennomsnittlig sjekk og gjennomsnittlig antall kjøp for perioden. For å løse hvert problem må du opprette et eget system.

Hvordan utvikle en nettbutikk
Hvordan utvikle en nettbutikk

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en "destinasjonsside" på nettstedet ditt. Potensielle kunder kan sammenlignes med hangglider som sirkler over bakken og ser hvor de kan lande. På samme måte ser folk etter nyttige ting på Internett. Hvis de ikke har kjøpt noe fra butikken din, vil de sannsynligvis ikke betale penger direkte, fordi de ikke stoler på ukjente nettsteder. Lag forhold for landing - la dem lande og se deg rundt. Det bør ikke være priser og ingen samtaler for å kjøpe noe på den spesielle siden. Send inn et abonnementsskjema til nyhetsbrevet og lov abonnenter et svar på et spørsmål, for eksempel: "Hvilke mikrobølgeovner er det på markedet og hvordan velger du det beste?" Hvis butikken din har forskjellige produktkategorier, kan du opprette mange destinasjonssider for å tiltrekke interesserte mennesker.

Steg 2

Organiser en kontinuerlig strøm av potensielle kunder. En egen avdeling av firmaet eller en dedikert ansatt bør bare håndtere oppgaven med å tiltrekke nye mennesker til destinasjonssider. Takket være dette vil basen av potensielle kunder bli oppdatert.

Trinn 3

Selg noe billig og overfør kjøperen til en annen database. Så snart en person abonnerer på nyhetsbrevet, vil han motta et brev med informasjon som han la igjen en e-post for. De er en hot shopper som trenger hjelp til å gjøre sitt første kjøp for å bygge tillit i butikken. Tilbyr en enorm rabatt som varer i en dag eller flere dager. Fra dette salget kan det hende at nettbutikken ikke tjener penger - dette er kostnaden for å anskaffe en ny kunde. Denne oppgaven skal utføres av en spesialavdeling som gir råd til nykommere og aktivt støtter tilbakemeldinger. Hvis kunden fremdeles ikke har kjøpt noe, la det være i den gamle databasen - gi med jevne mellomrom nye tilbud til du når målet ditt.

Trinn 4

Gå inn i systemet med mersalg. Hver gang en kunde legger inn en bestilling, bør et fristende tilbud dukke opp - å kjøpe noe ekstra og få god rabatt på det andre produktet. Fra slike handlinger vil den gjennomsnittlige sjekken til hver klient øke og butikkens fortjeneste øke.

Trinn 5

Gradvis introdusere kunder for alle produktene i butikken. Individuelle ansatte i selskapet må jobbe med en database med faste kunder. Denne basen er dannet etter det tredje trinnet. Hold oversikt over kjøp og tilby folk noe nytt. Lær gjennom nyhetsbrevet hvilke fordeler de vil motta og hvordan livet vil endres til det bedre etter neste kjøp.

Anbefalt: