Hvordan åpne Butikken Din I En Landsby

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Butikken Din I En Landsby
Hvordan åpne Butikken Din I En Landsby

Video: Hvordan åpne Butikken Din I En Landsby

Video: Hvordan åpne Butikken Din I En Landsby
Video: Без ДУХОВКИ и Без ПЕЧЕНЬЯ! ТОРТ из ТРЕХ Ингредиентов! Гости думали что это НАПОЛЕОН! А Это НАСТОЯЩИЙ 2024, April
Anonim

Det overveldende flertallet av landsbyboerne opplever mangel på kvalitetsvarer: de må gå til store byer og regionale sentre for å handle. Å åpne en butikk i en landsby er en bestemt virksomhet, men det garanterer en stabil inntekt.

Hvordan åpne butikken din i en landsby
Hvordan åpne butikken din i en landsby

Det er nødvendig

  • - startkapital;
  • - lokaler;
  • - transport.

Bruksanvisning

Trinn 1

Besøk landsbyen der du skal åpne en butikk. Gå til kommunen, ta grunnleggende informasjon om størrelsen og sammensetningen av befolkningen. Chat med lokalbefolkningen: de kan være en kilde med verdifull informasjon for deg og vil gjerne dele deres ønsker. Du kan også finne fremtidige arbeidere blant befolkningen, siden arbeidsledigheten i landsbyene er veldig høy. Deretter koordinerer du alle nødvendige problemer med administrasjonen.

Steg 2

Finn et rom for butikken din. Å bygge en egen bygning er langt fra det beste alternativet. Det er sannsynligvis mange forlatte eller forlatte bygninger i landsbyen som lett kan repareres. Engasjer landsbyboerne i arbeidet. De fleste av butikkene i landsbyen er lite attraktive. Gjør en billig, men pen og vakker renovering slik at lokalbefolkningen vil være glad for å gå inn. Tenk på det faktum at for landsbyboerne vil butikken og området rundt bli et sted for møte og kommunikasjon.

Trinn 3

Når du danner sortimentet, må du huske at alle varer som landsbyboerne ikke kan produsere selv, må være på lager. Det gir ingen mening å importere en rekke matvarer, siden de leveres av personlige datterselskaper. Lag flere avdelinger med forskjellige produktgrupper. Danne et utvalg basert på kundenes etterspørsel.

Trinn 4

Kjøp en lastebil. For at logistikksystemet skal være strømlinjeformet og ikke ulønnsomt, må du importere produkter på egen hånd. Ikke lag store lagerbeholdninger, siden varme varer blir utsolgt i landsbyen stabilt og uten uttalte økninger i etterspørselen.

Anbefalt: