Hvordan åpne En Bedrift I En Landsby

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Bedrift I En Landsby
Hvordan åpne En Bedrift I En Landsby

Video: Hvordan åpne En Bedrift I En Landsby

Video: Hvordan åpne En Bedrift I En Landsby
Video: Hvordan få oversikt på køer i Telenor Mobilt Bedriftsnett 2024, April
Anonim

Ideen om å starte en bedrift på landsbygda har en stor fordel: ingen konkurranse. I tillegg er aktivitetene som kan gjøres i landsbyen vanligvis lave kostnader. Tenk på det enkleste alternativet for en slik virksomhet - å åpne en butikk.

Hvordan åpne en bedrift i en landsby
Hvordan åpne en bedrift i en landsby

Bruksanvisning

Trinn 1

Vanligvis har innbyggere i små landsbyer muligheten til å gå til bare en butikk, hvor de bare kan kjøpe de mest nødvendige tingene: grunnleggende mat, såpe, sigaretter. For alt annet må du dra til byen. Derfor vil et godt startalternativ være en butikk hvor du kan kjøpe nesten alt som nabobyen tilbyr - mat, aviser eller magasiner, parfymer, kjæledyrmat og de mest nødvendige klærne (undertøy, sokker, T-skjorter).

Steg 2

For å åpne en slik butikk, må du leie eller kjøpe en stor nok plass, ellers vil alle varene være svært vanskelige å plassere. I begynnelsen kan et vanlig landsted bli et slikt rom. Du må utstyre det som et supermarked, for ikke å ansette unødvendige selgere og gi kundene muligheten til å velge produkter alene.

Trinn 3

For å drive virksomhet, må du registrere deg hos det lokale skattekontoret som en individuell gründer eller åpne et selskap - LLC. Ta også vare på å få konklusjonene fra branntilsynet og SES for lokalene og lisenser for salg av alkoholholdige drikker.

Trinn 4

Søk på nettet etter leverandører av varer i ditt område. Det vil være mange av dem ettersom du skal selge forskjellige produkter. Lag kontrakter med alle. Be om mulig om rabatter, siden kostnadene ved det første kjøpet av varene vil være høye.

Trinn 5

Støtt lokale produsenter: Kjøp grønnsaker, frukt og kjøtt og meieriprodukter fra de som produserer dem i landsbyen din. Lokale leverandører vil definitivt ikke svikte deg og vil kunne levere alt det ferskeste i tide.

Trinn 6

For et supermarked, må du ansette to kasserere og en regnskapsfører (du kan komme). Som regel er det ikke vanskelig å finne kasserere i landsbyen, siden dette arbeidet ikke krever utdannelse. En regnskapsfører kan ansettes i byen.

Trinn 7

Hold oversikt over hva som er best kjøpt og på hvilket tidspunkt, og juster sortimentet ditt i samsvar med landsbyboernes ønsker. Du vil ha de samme kundene, så det er viktig å forstå deres forespørsler så snart som mulig og ikke bruke penger på å kjøpe varer som ikke vil interessere dem.

Anbefalt: