Hvordan åpne Et Privat Detektivbyrå

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Privat Detektivbyrå
Hvordan åpne Et Privat Detektivbyrå

Video: Hvordan åpne Et Privat Detektivbyrå

Video: Hvordan åpne Et Privat Detektivbyrå
Video: PAGETURNER PRIVAT - lesetreningsprogram som lærer alle å lese hurtigere 2024, April
Anonim

Hvis du har interesse av detektivarbeid, er det slett ikke nødvendig å verve i organene for indre anliggender. I dag kan du åpne ditt eget detektivbyrå og drive virksomhet alene, og gi hjelp til borgere som trenger tjenester fra en privat detektiv. Organiseringen av din egen virksomhet innen privat etterforskning krever imidlertid mye kunnskap, ferdigheter og evner.

Hvordan åpne et privat detektivbyrå
Hvordan åpne et privat detektivbyrå

Det er nødvendig

Loven "Om privatdetektiv og sikkerhetsaktiviteter i Russland."

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hvilke typer detektivtjenester du vil tilby kundene dine. En uttømmende liste over hvilke typer aktiviteter du har rett til å tilby innbyggerne er beskrevet i loven om privat detektiv og sikkerhetsaktiviteter. Den mest populære typen er søket etter savnede personer.

Steg 2

Kontakt organet for interne anliggender der du bor, etter å ha samlet inn en pakke med dokumenter. Fyll ut et spesielt skjema og søknad om å åpne et byrå. Forbered to 4x6 cm fotografier.

Trinn 3

Legg ved dokumentene en kopi av passet ditt, kopier av dokumenter som viser at du har en spesiell juridisk utdannelse eller et sertifikat for bestått spesialutdanning for å jobbe som detektiv. Det er ikke behov for å gjennomgå ytterligere opplæring hvis du har dokumentert arbeidserfaring i etterforsknings- eller operasjonsenheter i minst tre år.

Trinn 4

Gi medisinsk kommisjon og legg ved dokumentene et bevis på egnethet for detektiv- og sikkerhetsaktiviteter av helsemessige årsaker. Du trenger også sertifikater fra nevropsykiatriske og narkologiske dispenserer som bekrefter at du ikke er registrert i disse institusjonene. Legg ved kvittering for betaling av statsavgift til dokumentasjonen.

Trinn 5

I avdelingen for lisensiering og tillatelse til arbeidet med organet for indre anliggender, vil de også kreve informasjon om kommunikasjonsmidlene, spesielle og andre tekniske midler som du har tenkt å bruke i detektivaktiviteter. Vurder dine behov for slike midler på forhånd og gi estimater skriftlig.

Trinn 6

Etter å ha gjennomgått dokumentene dine, vil organene for interne anliggender utstede en lisens for retten til å delta i privat detektivaktivitet. Registrer detektivbyrået ditt hos skatteetaten, følg passende typer kontoer. Etter det har du all rett til å starte din profesjonelle aktivitet.

Trinn 7

Tenk på plasseringen av byrået. Kontoret ditt skal være personifisert, ettersom klientens tillit til deg som profesjonell avhenger av førsteinntrykket. Det er mulig at etter hvert som kundebasen utvides, trenger du kvalifiserte assistenter. Når du velger personale, må du være oppmerksom på analytiske ferdigheter og erfaring i å jobbe med mennesker.

Anbefalt: