Hvordan Handle Kryptovaluta

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Handle Kryptovaluta
Hvordan Handle Kryptovaluta

Video: Hvordan Handle Kryptovaluta

Video: Hvordan Handle Kryptovaluta
Video: Handle BITCOIN og Kryptovaluter - Kom i gang! (Coinbase, Binance og Nordnet) 2024, April
Anonim

Kryptovaluta er en digital valuta opprettet og kontrollert ved hjelp av kryptografiske (beregningsmetoder). For tiden er det spesielle børser for handel med Bitcoin, Ethereum og andre relevante digitale valutaer.

Hvordan handle kryptovaluta
Hvordan handle kryptovaluta

Grunnleggende konsepter for kryptovalutahandel

Handel med kryptovaluta utføres online gjennom en av de spesielle børsene. De mest populære tjenestene er:

  • BTC-e.nz;
  • Exmo.me;
  • Livecoin.net;
  • Poloniex.com;
  • Yobit.net.

Inntekt på disse børsene dannes ved å kjøpe en digital valuta på tidspunktet for tilbakegangen og deretter videresalg når markedsverdien stiger. I tillegg er det muligheten for å bytte noen gafler (virtuelle penger fra salg og kjøp av bitcoin, litecoin, ethereum, etc.) mot andre gafler og for tradisjonelle typer valutaer - rubler, dollar, euro osv., Og vice omvendt.

Hovedkomponentene i enhver børs for handel med kryptovaluta er diagrammer over gjeldende kurs, ordrer for kjøp og salg, handelsvolum og transaksjonshistorikk. I samsvar med diagrammene bestemmes og forutsettes trenden for vekst eller fall i valutaens verdi. Budgivere har tilgang til diagrammer av forskjellige typer: noen viser endringer over fem minutters intervaller, mens andre viser endringer som forekommer, for eksempel en gang om dagen.

Bestillinger er brukeranmodninger om å selge eller kjøpe valuta. Handelsvolumet gjenspeiler den totale massen til en kryptovaluta som har skiftet hender over en viss periode (for å bestemme etterspørsel). Når det gjelder historikken til fullførte transaksjoner, lar den deg spore de siste transaksjonene på børsen for å finne ut de mest populære typene valutaer og instrumenter for å gjøre transaksjoner.

Strategier for handel med kryptovalutaer

Det er mange varianter av aksjehandelsstrategier. En av de viktigste er å overvåke markedets tilstand ved hjelp av ordreboken - et sett med ordrer fra hele verden om å kjøpe og selge eiendeler i sanntid. Når du tar hensyn til dataene fra ordreboken, kan du finne ut gjeldende spredning for de handlede parene. For å gjøre dette er det nok å beregne forskjellen mellom to tilstøtende verdier fra listen.

Basert på ordrer som er plassert i ordreboka, forutsies ytterligere prisdynamikk før hvert kjøp eller salg av valuta. Hvis det oppdages store kjøpsordrer, kan det forventes ytterligere vekst i prisen på en gaffel av en eller annen type. I motsatt situasjon betyr tilstedeværelsen av store salgsordrer, mest sannsynlig, en nedgang i kursen i nær fremtid.

En annen populær strategi kalles Classic Arbitrage. Dette er en mini-risikohandel der handler overvåkes på flere børser. På en av dem kjøpes valuta til den gunstigste prisen og overføres deretter til en av de svært lønnsomme gaflene på en annen børs, hvoretter den selges til en høyere pris. Som et resultat tjener utvekslingsspilleren inntekt fra forskjellen i priser diktert av forskjellige børser.

Anbefalt: