Hvordan åpne Din Sportsernæringsbutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Din Sportsernæringsbutikk
Hvordan åpne Din Sportsernæringsbutikk

Video: Hvordan åpne Din Sportsernæringsbutikk

Video: Hvordan åpne Din Sportsernæringsbutikk
Video: How To Open A Supplement Store 101 2024, Kan
Anonim

Sportsnæring er et ganske sjeldent produkt, så konkurrenter vil ikke puste ned på ryggen. Men det er ikke så lett å organisere salg av sportsnæring riktig. Bevæp deg med følgende tips for å selge sportsernæring, og åpne gjerne en butikk.

Hvordan åpne din sportsernæringsbutikk
Hvordan åpne din sportsernæringsbutikk

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, tenk på kvaliteten på sportsnæringen din. Vanligvis består sportsernæring av protein, vann og vitaminer. Bli partner med pålitelige leverandører med et godt omdømme. Tross alt avhenger kundenes helse og deres ønske om å gå tilbake til butikken din for å gjøre et nytt kjøp av kvaliteten på produktet.

Steg 2

Beskriv detaljert forretningsplanen til butikken din, tenk på hvorfor du er bedre enn konkurrentene dine. Kanskje du vil ta på et produkt som er lavere enn markedsprisene, eller du vil kjøre sesongbaserte kampanjer med involvering av ernæringsfysiologer, kondisjonstrenere og atlete. Slike arrangementer vil tiltrekke seg målgruppen, og disse er hovedsakelig unge mennesker under 40 år.

Trinn 3

Tenk over en investeringsplan, etter hvilken tid tilbakebetaling av butikken din kommer omtrent. Markedsføringsplanen inkluderer en god butikkplassering. For å holde butikken synlig er det best å leie et sted nær en t-banestasjon eller i et travelt område. Du kan også organisere salg av sportsnæring i nærheten av treningssentre og idrettsanlegg.

Trinn 4

Den nye butikken må registreres hos skattekontoret, og alle nødvendige dokumenter for etableringen må koordineres med distriktsadministrasjonen. Lokalene til butikken må oppfylle hygienestandarder.

Trinn 5

Det er nødvendig å kjøpe passende utstyr for lagring av sportsernæring: kjøleskap, stativer, utstillingsvinduer, samt et kasse, vekter (i tilfelle salg av tørr blanding etter vekt) osv.

Trinn 6

På den første dagen i butikken din, arranger en ekte fest for potensielle kunder. Distribuer gratis små krukker med sportsernæring til alle sammen med en flygeblad om butikken din i nærheten av sportskomplekser, bassenger og treningssentre. Så flere vil vite om butikken, og kontantinntektene dine fra salg vil øke hver dag.

Anbefalt: