Hvordan Få Vinkort

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Vinkort
Hvordan Få Vinkort

Video: Hvordan Få Vinkort

Video: Hvordan Få Vinkort
Video: HVORDAN MAN FÅR GRATIS NEXT GENERATION KORT!! NORSK FIFA 22 ULTIMATE TEAM 2024, Kan
Anonim

Russland gjenoppliver gradvis tradisjonene med vinfremstilling i de sørlige regionene i landet. Evnen til å dyrke og produsere kvalitetsviner er imidlertid tydeligvis ikke nok til at produktene får alle nødvendige sertifikater. I tillegg er lovlig produksjon av et hvilket som helst alkoholholdig produkt umulig uten lisens. Hvordan får du vinlisens?

Hvordan få vinkort
Hvordan få vinkort

Bruksanvisning

Trinn 1

Registrer en juridisk enhet hos skattemyndighetene. Få et sertifikat for registrering, statistikkoder og kontakt MRP for registrering av seglet. Åpne en bankkonto.

Steg 2

Lei eller bygg et rom som oppfyller alle kravene til Rospotrebnadzor og brannvesenet, eller utstyr det på nytt i samsvar med disse kravene. Rommet skal være godt ventilert, opplyst og ha et flatt betonggulv. Slutt straks en avtale om fjerning av industriavfall og en avtale for regelmessig skadedyrbekjempelse og deratisering av lokalene. Utstyr rommet med brannslokkingsutstyr.

Trinn 3

Kontakt miljøtjenesten, der du kan sende inn de inngående dokumentene, leieavtalen (eller eierskapsavtalen) for lokalene, design og teknologiske dokumenter, bankdetaljer og avtaler for søppelinnsamling og sanitet av lokalene. Få en positiv mening om lokalets tilstand.

Trinn 4

Kontakt brannvesenet med en søknad om ekspertuttalelse om lokalets tilstand. Få en positiv mening fra en representant for denne tjenesten.

Trinn 5

Kjøp eller leie alt nødvendig utstyr, som må være utstyrt med måleinstrumenter for produksjonsvolumet. Disse enhetene må ha obligatoriske sertifikater, og deretter forsegles av Federal Service for regulering av alkoholmarkedet. Bedriften må ha et laboratorium for kvalitetskontroll. Ansett personale, gjennomfør et intervju. Be søkere om ledig stilling sende inn et sertifikat fra legemiddelklinikken.

Trinn 6

Kontakt Rospotrebnadzor og send inn produktprøver for å få et sertifikat for samsvar og et sertifikat for produktkvalitet. Få ekspertuttalelser og sertifiseringer.

Trinn 7

Kontakt den føderale tjenesten for regulering av alkoholmarkedet for å få lisens til å produsere alkohol. Send inn følgende dokumenter: - søknadsskjema som inneholder alle detaljene i organisasjonen og produktnavnene;

- bekreftede kopier av konstituerende dokumenter;

- en bekreftet kopi av registreringen av en juridisk enhet og Unified State Register of Legal Entities;

- bekreftede kopier av dokumenter som bekrefter tilstedeværelsen av den lovbestemte kapitalen;

- bekreftede kopier av konklusjonene fra miljø- og brannvesenet;

- bekreftede kopier av sertifikater;

- ekspertuttalelse om QCD-tjenesten. Denne tjenesten kan kreve at du oppgir andre dokumenter. En komplett liste over disse dokumentene finner du på nettstedet www.fsrar.ru. Få lisens til å produsere alkohol.

Anbefalt: