Hvordan Finne Leverandører Av Produkter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Leverandører Av Produkter
Hvordan Finne Leverandører Av Produkter

Video: Hvordan Finne Leverandører Av Produkter

Video: Hvordan Finne Leverandører Av Produkter
Video: Produktvalg 3 - rangering av produkter 2024, Mars
Anonim

Uavbrutt tilførsel av kvalitetsprodukter er nøkkelen til suksessen til enhver bedrift som opererer i matvaresektoren. Derfor må valg av leverandører tilnærmes spesielt nøye.

Hvordan finne leverandører av produkter
Hvordan finne leverandører av produkter

Det er nødvendig

  • - anbefalinger fra kolleger;
  • - informasjon om leveringsbetingelsene.

Bruksanvisning

Trinn 1

Start søket etter produktleverandører ved å samle inn anbefalinger fra kollegaene dine. Spør ledere du vet om hvem som leverer dagligvarer til dem. Finn ut hvor lenge de har samarbeidet med disse leverandørene, om leveranser alltid blir gjort i tide, om det er noen klager på kvaliteten på produktene.

Steg 2

Basert på mottatte anbefalinger, lag en liste over de mest anerkjente og pålitelige firmaene. Lag det i form av en tabell, hvor navnene på selskapene vil bli plassert i de øvre kolonnene, og evalueringskriteriene (leveringshastighet, rabatter på store engrosordrer, betaling av bøter for produkter av lav kvalitet eller sen levering, priser osv.) vil være i radene til venstre kolonne.

Trinn 3

Hvis disse firmaene har offisielle nettsteder der du kan se prislisten, kan du kopiere prisene for deg selv for å sammenligne med andre selskaper. For mer informasjon besøk deres kontorer.

Trinn 4

Analyser mottatte data. Hvis du ikke har funnet passende forhold (prisene er for høye, manglende garantier osv.), Bør du vurdere muligheten for å levere mat fra grossister uten mellomledd. Beregn antall produkter bedriften krever per uke. Ta kontakt med rederiet for kostnadene ved lasting, transport og lossing av disse produktene. For mange små gründere er denne leveringsmetoden mer lønnsom. I tillegg kan du personlig administrere anskaffelses- og leveringsprosessen og foreta justeringer i sortimentet og mengden produkter på stedet.

Trinn 5

Hvis du trenger leverandører av kjøttprodukter, kan du uavhengig finne produsenter med den beste kombinasjonen av pris og kvalitet. Finn ut om det er husdyr- og kjøttbruk i nærheten av byen din. Forbered et skriftlig kommersielt tilbud til eierne, der du fullt ut reflekterer ikke bare alle vilkårene for ditt fremtidige samarbeid, men også fordelene med denne transaksjonen. Bønder sliter med å finne tilgang til bymarkeder og blir tvunget til å handle hovedsakelig gjennom mellomledd. Så du har en sjanse til å inngå en lukrativ kontrakt for levering av produkter og støtte innenlandske produsenter.

Anbefalt: