Hvordan åpne En Herreklærbutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Herreklærbutikk
Hvordan åpne En Herreklærbutikk

Video: Hvordan åpne En Herreklærbutikk

Video: Hvordan åpne En Herreklærbutikk
Video: Hvordan starte nettbutikk - en enkel oppstartsguide 2024, April
Anonim

Hovedregelen som mange eiere av klesbutikker for menn følger er å tiltrekke seg kunder med noe ekstravagant, og deretter tilby dem en rekke mer eller mindre standardprodukter som de vil kjøpe for ikke å gå i butikken en gang til. Så for eksempel vil en gul smoking i et butikkvindu tillate deg å få mange kunder som bare kommer inn for å spørre, og forlate butikken og ikke kjøpe seg i det hele tatt, men et par nye skjorter.

Hvordan åpne en herreklærbutikk
Hvordan åpne en herreklærbutikk

Det er nødvendig

  • - lokaler i forretningsdistriktet i byen;
  • - Designet av profesjonelle og designelementer i butikken;
  • - et sett med kommersielt utstyr av høy kvalitet;
  • - forretningsforbindelser med en rekke grossistleverandører av klær;
  • - flere utdannede salgskonsulenter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et butikksted med en god ide om potensielle kjøpere. Selvsal for forretningsklær for menn bør naturligvis være plassert i sentrum eller i det minste i en gate sentralt i et bestemt område eller boligområde. Den beste reklamen for en herreklærbutikk vil være design og utseende, og ikke annonser i aviser. Derfor bør de som passerer bygningen du har valgt for din bedrift, først og fremst være interessert i produktet ditt.

Steg 2

Lag et designkonsept for din fremtidige butikk i samarbeid med profesjonelle designere. For en butikk med herreklær er det selvfølgelig ikke en prangende design av et skilt og handelsutstyr som er viktig, men den mest effektive presentasjonen av varer, i samsvar med produktklassen. Ifølge eksperter er det best å foretrekke tre - en ideell bakgrunn for menns dresser. Det er også viktig å skape moderat lys, men myk belysning i butikken.

Trinn 3

Tenk over sortimentpolitikken i din fremtidige butikk, fremgangsmåten for å jobbe med leverandører og lagerbalanser. Salg av premium herreklær (dresser, skjorter, slips) påvirkes ikke sterkt av sesongmessigheten, men det er fortsatt bedre å knytte anskaffelsen av nye kolleksjoner til begynnelsen og slutten av den ene eller den andre sesongen. Det er også spesielt viktig å vise varene riktig i salgsområdet - for å finne de optimale distribusjonsordningene for varene, anbefales det til og med å involvere en profesjonell handelsmann.

Trinn 4

Velg så nøye som mulig salgskonsulenter for din fremtidige butikk, helst ved å organisere forelesning. Kravene i elitebutikker for salgspersonell bør være kategorisk høye - selgere må være oppmerksomme, samtidig lite påtrengende og vite absolutt alt om produktet. Søkere må ha erfaring i klesbutikker, men noen ganger kan gamle vaner forstyrre deres arbeid - hver søker må intervjues individuelt.

Anbefalt: