Pensjonsinnskudd For Utenlandske Arbeidstakere I

Innholdsfortegnelse:

Pensjonsinnskudd For Utenlandske Arbeidstakere I
Pensjonsinnskudd For Utenlandske Arbeidstakere I

Video: Pensjonsinnskudd For Utenlandske Arbeidstakere I

Video: Pensjonsinnskudd For Utenlandske Arbeidstakere I
Video: Kildeskatt for utenlandske arbeidstakere 2024, April
Anonim

Godtgjørelsen til utenlandske arbeidstakere i Russland er underlagt forsikringspremier. Selv om arbeidsinnvandrere ikke kan forvente å få russisk pensjon. Nye skatteregler som trådte i kraft i 2016, gjorde ansettelse av utlendinger mindre lønnsomme for arbeidsgivere.

Pensjonsinnskudd for utenlandske arbeidstakere i 2016
Pensjonsinnskudd for utenlandske arbeidstakere i 2016

Hva er forsikringspremiene avhengig av utenlandske statsborgere?

Tariffer og prosedyren for beregning av forsikringspremier avhenger av statusen til en utlending i Russland. De kan være som følger:

  • fastboende - utlendinger med oppholdstillatelse;
  • midlertidige innbyggere - utlendinger med midlertidig oppholdstillatelse;
  • midlertidig opphold - utlendinger med migrasjonskort.

Beregningen av bidrag gjelder de angitte borgerkategoriene. Hvis en utlending er en høyt kvalifisert spesialist, gjelder spesielle vilkår for beregning av forsikringspremier for ham. Størrelsen på hans årlige inntekt bør være mer enn 1 million rubler. i år. For godtgjørelse til en høyt kvalifisert spesialist blir det ikke betalt noen bidrag til Pensjonskassen i Russland og sosialforsikringsfondet.

Forsikringspremier til FIU fra utlendinger i 2016

Siden 2015 er det påløpt bidrag til betalinger til utenlandske arbeidstakere fra den første dagen i arbeidet i Russland. Tidligere var det en regel der bidrag til midlertidige oppholdsinnvandrere ikke ble belastet før de nådde oppholdet på seks måneder. Dette gjorde ansettelsen av utlendinger mer lønnsom for arbeidsgiveren enn å tiltrekke seg russere.

I 2016 belastes ikke bidrag bare av lønn til høyt kvalifiserte utlendinger som midlertidig oppholder seg i Russland. Resten av betalinger til migranter beskattes med en tollsats på 22%.

Forsikringsbidrag til FSS fra utlendinger i 2016

Forsikringspremier til FSS i 2016 belastes ved betaling av alle midlertidig oppholdende utlendinger med en arbeidskontrakt i en periode på mer enn 6 måneder. Tariffen vil være 1,8%. Andre kategorier beskattes med standard sats på 2,9%.

Utlendinger vil være kvalifisert for sykehusytelser. De har fortsatt ikke rett til barsel- og barnetillegg.

Bidrag for skader må betales for alle kategorier av utlendinger. Tariffen fastsettes individuelt, avhengig av type virksomhet i selskapet.

Forsikringspremier til FFOMS fra utlendinger i 2016

Forsikringsbidrag til FFOMS belastes ikke lønn til utlendinger som har status som midlertidig opphold og godtgjørelse til kvalifiserte spesialister. Satsen for forsikringsbidrag til MHIF for utlendinger med fast og midlertidig opphold i 2016 er 5,1%. Det tilsvarer prisen for russiske ansatte.

Det skal bemerkes at det i henhold til de nye reglene ikke har noen begrensning på godtgjørelsen som bidrag til FFOMS belastes med.

Anbefalt: