Hvordan åpne En Bildelerbutikk For Utenlandske Biler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Bildelerbutikk For Utenlandske Biler
Hvordan åpne En Bildelerbutikk For Utenlandske Biler

Video: Hvordan åpne En Bildelerbutikk For Utenlandske Biler

Video: Hvordan åpne En Bildelerbutikk For Utenlandske Biler
Video: De 3 vanligste årsakene til overoppheting av bilmotorer | AUTODOC 2024, Mars
Anonim

Antallet mennesker som bytter til utenlandske biler vokser hver dag. Følgelig øker etterspørselen etter bildeler til utenlandske biler, fordi ikke en eneste bil er forsikret mot havarier. Ideen om å åpne en bildelerbutikk er veldig relevant. Det er en stabil og lønnsom virksomhet.

Hvordan åpne en bildelerbutikk for utenlandske biler
Hvordan åpne en bildelerbutikk for utenlandske biler

Det er nødvendig

  • - utarbeide dokumenter;
  • - finn et rom;
  • - å danne et utvalg.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du har tatt beslutningen om å gå inn i bildeler, er det første trinnet å gjøre markedsundersøkelser og finne ut hva som er mest etterspurt. Etter å ha studert markedet, identifiser styrker og svakheter hos konkurrentene dine. Deretter utarbeider du en forretningsplan.

Steg 2

Neste trinn er å forberede dokumentene. Du må registrere deg som en juridisk enhet eller individuell gründer. For å samarbeide med store selskaper, må du åpne et LLC (aksjeselskap). For å jobbe med enkeltpersoner vil det være nok å bli en individuell entreprenør.

Trinn 3

Deretter vil du motta dokumenter fra prefekturen til det administrative distriktet som tillater denne typen aktiviteter og sanitære og epidemiologiske dokumenter fra de spesialiserte organene i Rospotrebnadzor.

Trinn 4

Når papirene er avgjort, er det på tide å finne et passende lagerrom. Den kan leies eller kjøpes. Området avhenger av startkapitalen og varesortimentet. Hvis du planlegger å starte en bedrift fra en liten butikk, er det en plass på 40 kvadratmeter eller mer som passer for deg, hvorav 25 kan tildeles for butikkarealer og 15 for lager.

Trinn 5

Etter at du har valgt et rom, må du kjøpe utstyr. Du trenger stativer, hyller, vitriner, datamaskiner og kasseapparater.

Trinn 6

Etter å ha kjøpt utstyret, kan du begynne å danne et utvalg av varer. Bedriftens fortjeneste avhenger av riktig valg av leverandører, før du kjøper varene, må du utføre en analyse av selskapene du skal samarbeide med. Studer sortimentet, leveringsbetingelser, tilgjengeligheten av bonuser og rabatter.

Trinn 7

Du trenger ansatte. Butikken innebærer tilstedeværelse av en direktør, en regnskapsfører, en innkjøpssjef, salgskonsulenter, en laster. Hvis du har en liten butikk, kan du i utgangspunktet kombinere plikten til en direktør og en innkjøpssjef.

Trinn 8

I tillegg til en vanlig butikk er det ikke dårlig å opprette en nettbutikk. Du trenger et nettsted der varesortimentet og prisene blir presentert.

Trinn 9

For å åpne en bildelerbutikk for utenlandske biler, trenger du en startkapital på $ 40.000. Markeringen vil i gjennomsnitt være fra 30 til 100%. Den gjennomsnittlige månedlige omsetningen for en butikk kan være i området $ 10.000, lønnsomhet - fra 30% Du kan betale av virksomheten innen seks måneder eller et år.

Anbefalt: