Hvor Skal Du Betale Forsikringspremier

Innholdsfortegnelse:

Hvor Skal Du Betale Forsikringspremier
Hvor Skal Du Betale Forsikringspremier

Video: Hvor Skal Du Betale Forsikringspremier

Video: Hvor Skal Du Betale Forsikringspremier
Video: Что Путин предложил в своём обращении к нации 2024, April
Anonim

Overføring av forsikringsbidrag til utenbudsjettmessige midler er arbeidsgiveren, som gjør dette til fordel for de ansatte. Disse midlene i fremtiden lar deg dekke de ulike sosiale behovene til arbeidere.

Hvor skal du betale forsikringspremier
Hvor skal du betale forsikringspremier

Bruksanvisning

Trinn 1

Obligatoriske forsikringsbidrag inkluderer utbetalinger til Pensjonskassen i Russland, samt til sosiale og obligatoriske helseforsikringskasser. Bidragene beregnes som en prosentandel av den totale lønnen til organisasjonen og overføres til de relevante myndighetene hver måned, senest den 15. dagen (ved overføring av lønn). Obligatoriske forsikringspremier må betales av bedrifter, enkeltpersoner og juridiske personer som driver med gründervirksomhet og har ansatte. Ledere er pålagt å betale bidrag ikke bare for sine underordnede, men også for seg selv. Betalingsdetaljer kan fås fra den lokale eller regionale filialen til det respektive fondet og fra deres offisielle nettsteder. Det er viktig å ikke gjøre en feil når du spesifiserer den tjuesifrede budsjettklassifiseringskoden (BCC) for betalingsoppdrag når du overfører forsikringspremier.

Steg 2

Bidrag til pensjonsfondet overføres i form av forsikring og finansierte deler. Nåværende beløp for fradrag for organisasjoner i samsvar med de grunnleggende (OSN) og forenklede (STS) skattesystemene er 22% av lønnsfondet. Landbruksprodusenter donerer 16% til pensjonsfondet. Enkeltpersoner som utfører gründeraktiviteter, uavhengig av skattesystemet, må betale et bidrag på 26% for seg selv.

Trinn 3

Forsikringspremien til det obligatoriske helseforsikringsfondet for organisasjoner på det forenklede skattesystemet, det generelle skattesystemet og individuelle gründere er 5,1%, for landbruksprodusenter - 2,3%. Vær oppmerksom på informasjonen i føderal lov nr. 212-FZ: Artikkel 58 spesifiserer forsikringsselskaper på det forenklede skattesystemet som er unntatt bidrag til MHIF. Betalingssatsene til FSS er som følger: 2,9% for bedrifter på DOT, 1,9% - på Unified Agricultural Tax. Alle kategorier av forsikringstakere er pålagt å betale premier for forsikring mot arbeidsulykker.

Anbefalt: