Hvordan Identifisere Begynnelsen På En Trend

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Identifisere Begynnelsen På En Trend
Hvordan Identifisere Begynnelsen På En Trend

Video: Hvordan Identifisere Begynnelsen På En Trend

Video: Hvordan Identifisere Begynnelsen På En Trend
Video: How to Identify the Beginning of a Trend 2024, April
Anonim

Bevegelsen i prisen på en valuta eller aksje som en næringsdrivende kan tjene penger på, kalles en trend. Din suksess på børsen avhenger av hvor raskt og nøyaktig du bestemmer begynnelsen.

Hvordan identifisere begynnelsen på en trend
Hvordan identifisere begynnelsen på en trend

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk fraktaler for å identifisere begynnelsen på en trend. Når prisen overstiger verdien av den ekstreme UP-fraktalen, betyr det definitivt begynnelsen på en trend. Hvis vi snakker om en nedadgående trend, som er motsatt av en positiv, oppadgående trend, vil begynnelsen bety et fall i pris under Down-fractal. UP-fraktalen kan beregnes på diagrammet som et maksimum blant flere lys.

Steg 2

Se kombinasjonen av ADX- og MACD-indikatorer. Den første indikatoren er indeksen for gjennomsnittsretningen, den andre indikerer konvergens eller divergens av gjennomsnittene. Vær oppmerksom på at bare sammen disse dataene kan indikere begynnelsen på en trend, fordi ADX kan brukes til å bedømme tilstedeværelsen av en trend, og av MACD - om retning. Plott begge indeksene på en graf. Hvis de vokser sammen, kan du danne en hypotese om tilstedeværelsen av en opptrend.

Trinn 3

Se på statistikk, spesielt lineær regresjon. I dette tilfellet trenger du et spesielt program for å bygge kanalen. Videre vil Zig Zag-indikatoren avklare situasjonen. Ved å kutte av unødvendige ting hjelper det å objektivt vurdere markedssituasjonen.

Trinn 4

Installer Xprofuter-indikatoren i handelsterminalen. Fordelene er enkelhet og høy nøyaktighet, og blant ulempene er umuligheten av å lage en langsiktig prognose. Så bruk Xprofuter i forbindelse med en annen indeks.

Trinn 5

Analyser valutapar. Slik kan du også identifisere trenden. Dette er en møysommelig jobb, fordi du trenger å studere par så mye som mulig.

Trinn 6

Ikke gi opp den gamle, velprøvde måten å bestemme trenden på - SMA-analyse. Samtidig blir den gjennomsnittlige sluttkursen for en viss periode funnet, ubetydelige svingninger elimineres og stigningen til det glidende gjennomsnittet blir analysert. Ulempen med denne metoden kan være at trendberegningen er noe forsinket.

Anbefalt: