Hvordan Tjene Penger I Finansmarkedene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tjene Penger I Finansmarkedene
Hvordan Tjene Penger I Finansmarkedene

Video: Hvordan Tjene Penger I Finansmarkedene

Video: Hvordan Tjene Penger I Finansmarkedene
Video: Hvordan tjene penger på nett (som HVEM SOM HELST kan gjøre) 2024, April
Anonim

I dag kan alle med passende kunnskap og tilgang til Internett tjene penger i finansmarkedene. Verktøyene for arbeid er veldig forskjellige: du kan tjene penger ved å utføre transaksjoner med verdipapirer (aksjer, obligasjoner) eller med deres derivater - futures og opsjoner. Store muligheter gir også valutahandel på interbank-valutamarkedet, siden valutaen er det mest likvide finansielle produktet.

Hvordan tjene penger i finansmarkedene
Hvordan tjene penger i finansmarkedene

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et meglerselskap der du vil komme inn i finansmarkedene. Arbeidets bekvemmelighet og påliteligheten til investeringene dine vil i stor grad avhenge av valget av et mellomledd selskap, så behandle dette stadiet grundig. Undersøk omdømmet til den potensielle megleren, størrelsen på provisjonen og andre forhold.

Steg 2

Åpne en handelskonto med den valgte megleren og overfør midler til den. Minimumsbeløpet som kreves for å starte handel kan variere fra noen hundre til flere tusen amerikanske dollar.

Trinn 3

Last ned handelsterminalen fra meglerens nettsted og installer den på datamaskinen din. Terminalhåndboken er vanligvis innebygd i programvaren. Nå trenger du bare å oppgi dataene dine for å aktivere en handelskonto og begynne å jobbe på valutamarkedet.

Trinn 4

Før du risikerer ekte penger, begynn å lære prinsippene for valutahandel på en demo-konto. I dette tilfellet vil du selvfølgelig ikke kunne tjene noe, men du vil heller ikke miste noe i tilfelle feilaktige handlinger. Etter å ha fått erfaring i å jobbe med virtuelle midler, fortsett med å gjøre transaksjoner med reelle beløp.

Trinn 5

Tenk på et spesifikt eksempel på hvordan du kan tjene på valutamarkedet. La oss si at du har $ 1000 på kontoen din. Takket være 1: 100-leveringen fra megleren, kan du operere med et beløp på $ 100 000. Anta at du kjøpte det britiske pundet for amerikanske dollar til en pris på 1,5600, og etter at prisen gikk opp, solgte du det til en pris på 1.6100. Siden prisen steg med 500 poeng, vil inntektene dine på denne handelen være $ 5000: (1, 6100 - 1, 5600) * 100000 = 5000

Trinn 6

Husk at handler ikke bare kan være lønnsomme, men også ulønnsomme. Hvis den britiske valutakursen ikke hadde økt, men sunket, ville du hatt store tap hvis avtalen ble avsluttet. Derfor, når du bestemmer deg for å jobbe i finansmarkedene, må du vurdere risikoen og bare jobbe med de beløpene, hvis tap ikke vil påvirke ditt daglige budsjett. For å redusere risikoen, lær deg hele tiden det grunnleggende om handel, utform din egen handelsstrategi og følg den strengt.

Anbefalt: