Hvordan Bestemme Faktureringsperioden I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bestemme Faktureringsperioden I
Hvordan Bestemme Faktureringsperioden I

Video: Hvordan Bestemme Faktureringsperioden I

Video: Hvordan Bestemme Faktureringsperioden I
Video: Hvordan gjenåpne en mva-periode 2024, April
Anonim

Oppgjørsperioden bestemmes av den russiske føderasjonens arbeidskode for betaling av sykemelding, fødselspermisjon, vanlig eller ekstra permisjon. For å beregne betalingsbeløpet, bør du bestemme den gjennomsnittlige dagslønnen for faktureringsperioden.

Hvordan bestemme faktureringsperioden
Hvordan bestemme faktureringsperioden

Det er nødvendig

kalkulator eller dataprogram 1C

Bruksanvisning

Trinn 1

Den estimerte perioden for utbetaling av sykefravær, fødselspenger, fordeler for omsorg for et barn opp til ett og et halvt år, regnes som 24 måneder arbeidet før begynnelsen av midlertidig uførhet. Hvis en kvinne var i fødselspermisjon og straks går i en annen fødselspermisjon, er beregningsperioden den tid det ble jobbet før den første fødselspermisjonen. I alle tilfeller legger du sammen alle opptjente beløp for de 24 månedene kildeskatt for å betale for sosiale ytelser. Del den resulterende figuren med antall kalenderdager i faktureringsperioden.

Steg 2

For å bestemme betalingene for neste ferie, legg sammen alle opptjente beløp for de 12 månedene som gikk før ferien, og som inntektsskatt ble holdt tilbake fra. Del det resulterende beløpet med 12 og med 29, 6. Multipliser det opprinnelige resultatet med antall feriedager, trekk 13%. Tallet oppnådd ved beregning vil være betalingen for ferien. Hvis en ansatt har jobbet i mindre enn 12 måneder, vil den beregnede perioden være de faktiske arbeidstimene, delt på de faktisk arbeidet månedene og med 29, 6. En måned som jobbes mindre enn 15 dager blir ikke betalt; mer enn 15 dager - full betaling.

Trinn 3

For å beregne arbeidsperioden for å bestemme prosentandelen av gjennomsnittlig inntekt som skal betales for sykefravær, beregner du total tjenestetid for alle oppføringer i arbeidsboken. For å gjøre dette, trekk datoen for opptak fra datoen for oppsigelse fra hvert foretak. Legg til alle tall, rund opp til hele år, måneder og dager. Med mer enn 8 års erfaring betaler du 100% av gjennomsnittsinntekten, fra 5 til 8 år - 80%, mindre enn 5 år - 60%.

Trinn 4

For å beregne antall dager med ekstra permisjon som blir gitt til ansatte som arbeider i farlige, stressende eller skadelige forhold, trekker du datoen for opptak eller overføring til disse jobbene fra beregningsdatoen. Rund figuren til hele år, multipliser med 1. Det resulterende tallet vil være lik antall ekstra feriedager.

Anbefalt: