Hvordan Få Klienter Fra Internett

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Klienter Fra Internett
Hvordan Få Klienter Fra Internett

Video: Hvordan Få Klienter Fra Internett

Video: Hvordan Få Klienter Fra Internett
Video: БИЗНЕС-ИДЕИ ОНЛАЙН - КАК ЗАРАБОТАТЬ ДЕНЬГИ ОНЛАЙН 14 РЕАЛЬНЫХ СПОСОБОВ ЗАРАБОТАТЬ ДЕНЬГИ ОНЛАЙН 2024, April
Anonim

Du kan tiltrekke deg kunder på Internett ikke bare med standardverktøy som SEO-markedsføring og ulike typer reklame, men også med innholdsmarkedsføring. Det som er bra med dette verktøyet er at når det brukes riktig, kommuniserer det effektivt informasjonen du trenger direkte til publikum, til rett tid og på rett sted. I motsetning til direkte reklame, lar det deg bygge langsiktige relasjoner med kunder og øke deres lojalitet.

Hvordan få klienter fra Internett
Hvordan få klienter fra Internett

Bruksanvisning

Trinn 1

Innholdsmarkedsføring passer bedrifter med veldig forskjellige størrelser og spesialiteter. Men det er viktig å virkelig vite godt hvem dine virkelige og potensielle kunder er og hva de er interessert i. Du må forstå hva de virkelige fordelene med produktet eller tjenesten din er. Tenk på forhånd om du i praksis er klar til å betjene de ekstra kundene som kommer til deg som et resultat av kampanjen.

Bilde
Bilde

Steg 2

Bestem hvilke mål du vil oppnå. Innholdsmarkedsføring lar deg umiddelbart løse et ganske bredt spekter av oppgaver - dette er markedsføring på nettstedet ved hjelp av lenker av høy kvalitet, og styrker merkevarens omdømme, og informerer om fordelene med produktet, og til og med direkte salg. Men for å forstå effektiviteten, må du definere oppgavene som skal løses og KPI for kampanjen tydelig. Dette kan være dekning av publikasjoner (for bildeplasseringer), antall besøk på nettstedet, konvertering til kjøp, etc.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Etter strategien må du håndtere oppretting og distribusjon av innhold direkte. For at kampanjen skal være effektiv, er det bedre å ansette fagpersoner til dette stadiet - internettmarkedsførere med erfaring innen innholdsmarkedsføring, tekstforfattere. Hvis det ikke er penger til en spesialist i personalet, eller det ikke er permanente oppgaver for ham, kan du henvende deg til eksterne entreprenører, til spesialiserte byråer.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Prisene på innholdsmarkedsføring er lave og rimelige selv for små bedrifter. For eksempel, for alfa-innhold, koster den opprinnelige pakken 50000 rubler (dette er faktisk en mikrobudsjett) og gir flere plasseringer. Samtidig viser det seg å være dyrere å jobbe med kanaler: ledere har allerede etablert forbindelse med nettsteder, arbeidserfaring og dokumenterte forfattere. Med de samme inngangsdataene vil de gi flere målutganger.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Sørg for å analysere resultatene etter kampanjen. Tenk på deres suksess og videre plasseringer, som vil bygge på suksessen eller målrette andre målgrupper. Vellykket innhold vil bringe kundene enda senere, når potensielle kunder vil finne publikasjoner som har blitt publisert på internett. Jo mer etterspurt siden er, desto mer signifikant vil denne forsinkede effekten være.

Anbefalt: