Hvordan Bygge En Kino

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bygge En Kino
Hvordan Bygge En Kino

Video: Hvordan Bygge En Kino

Video: Hvordan Bygge En Kino
Video: HVORDAN LAGE EN GOD FILM! - Skoleprosjekt (2) 2024, April
Anonim

Å bygge kino er en risikabel virksomhet. Du må møte konkurrenter i form av godt finansierte prosjekter, som ofte har mange unike ingredienser. Lag riktig forretningsplan og lag din egen unike kino.

Hvordan bygge en kino
Hvordan bygge en kino

Det er nødvendig

  • - Distributør;
  • - nødvendig utstyr;
  • - lokaler;
  • - entreprenørfirma-entreprenør;
  • - arbeidstakere.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hva slags kino du vil bygge. Hvis du er interessert i en omfattende filmvisning av filmpremierer, kan du bli en del av en av de store franchisene, som A-List eller Alamo Drafthouse. De har spesifikke regler om hvilke bygninger du kan bruke, hvordan virksomheten skal startes, og hvor mye startkapital som trengs. Imidlertid trenger de en andel av overskuddet fra kinoen din. I bytte vil de gi deg de nyeste filmene og lære deg hvordan du kan jobbe effektivt.

Steg 2

Lag en liste over de nødvendige tingene som vil være nødvendige for å organisere kinoer. Sørg for at du har god plass til sitteplasser og skjermer, reklametavler, billettdisker og tilbehør som toaletter, projektorer, popcornmaskiner, datamaskiner med tilgang til en filmdistributør og vanlig snacks på buffeen.

Trinn 3

Enig om lånelån i en bank eller annen utlånsinstitusjon. Du må gjøre dem kjent med din økonomiske plan, samt demonstrere metodene dine for kinoannonsering og tjene penger på virksomheten. I tilfelle du blir med i en franchise, vil du kunne få den nødvendige hjelpen med å forberede presentasjonen og avtaler med kreditorer.

Trinn 4

Sjekk bygningskodene i ditt område før du ansetter en entreprenør til å gjøre jobben. Begynn å bygge kino i henhold til alle nødvendige krav. Du må overholde alle sanitærbestemmelser, spesielt med hensyn til matlagring og tilberedning, og være ansvarlig for å installere strøm, rørleggerarbeid og telefontjenester.

Trinn 5

Ansett ansatte. Du trenger mekanikk for å starte projektoren, kasserer, billettsamlere og rengjøringsmidler. Kontakt distributøren din og begynn å organisere en filmvisning av de første premiere.

Trinn 6

Legg ut annonsen din for kinoen på lokale nettressurser, aviser, radio- og TV-stasjoner.

Anbefalt: