Hvordan Markedsføre En Ny Butikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Markedsføre En Ny Butikk
Hvordan Markedsføre En Ny Butikk

Video: Hvordan Markedsføre En Ny Butikk

Video: Hvordan Markedsføre En Ny Butikk
Video: Sådan får du kunder i butikken med lokal markedsføring | Din virksomhed i København 2024, April
Anonim

I dag er det et enormt antall kjedebutikker på Internett som skaper ganske sunn konkurranse i det virtuelle salgsmarkedet. Antall butikker vokser daglig, noe som gjør det stadig vanskeligere for enda eldre nettbutikker å beholde en besøkende. Det er enda vanskeligere for nybegynnere, for hvem enhver besøkende er like viktig som luft. Finnes det måter å markedsføre en nettbutikk på en kvalitetsmessig måte?

Hvordan markedsføre en ny butikk
Hvordan markedsføre en ny butikk

Bruksanvisning

Trinn 1

Gi en del for planen for utvikling av nettverksbedriften din for å markedsføre butikken din i søkemotorer. Du kan vente i årevis uten slik markedsføring av kjøpere. Samtidig spiller det ingen rolle at du har lave priser og et bredt spekter av produkter, fordi ingen noen gang kan finne ut av dette.

Steg 2

Forstå selv forskjellen mellom markedsføring av en nettbutikk og markedsføring av et vanlig (ikke-selgende) nettsted. I begge tilfeller kan arbeidsfasen være lik, men prinsippene vil være forskjellige. De viktigste forskjellene er at butikken din ikke trenger noen besøkende, men en som senere vil bli kjøper av dine varer eller tjenester. Dermed bør markedsføringsmetodene "skjerpes" for målklienten, noe som vil kreve mer omtenksomt og komplekst arbeid med å optimalisere butikkens nettside, sette opp kildekoden, utformingen og fylle ressursen med innhold.

Trinn 3

Begynn å markedsføre butikken din med et bredt utvalg av sluttprodukter. Denne metoden er bra for nye nettbutikker som ikke er mye brukt. For at en butikk uavhengig skal kunne stige i søkemotorer for de mest populære spørsmålene, må den utvikle en autorisasjonstest, ha tilstrekkelig publikum, bli diskutert på forum osv. Bruk tekniske beregninger som Topical Citation Index (TCI) og PR (PageRank) for å vurdere troverdigheten til et prosjekt.

Trinn 4

Bruk den andre metoden for å markedsføre butikken din: etter listen over produkter, ved lavfrekvente og mellomfrekvente spørsmål. Denne metoden er egnet for ressurser med noe berømmelse og vekt av TCI og PR-indikatorer. Det krever også et visst minimalt, men konstant antall kunder og en relativt lang levetid for bedriften på nettverket.

Trinn 5

Hvis nettbutikken din allerede har fått fart, men du planlegger å utvide antall kunder og omsetning, bruk markedsføring basert på høyfrekvente spørsmål. Å bruke denne metoden vil kreve et fullstendig oppsett av butikksiden fra hovedsiden til den dypeste siden.

Trinn 6

Når du velger en spesifikk metode, må du huske at det ikke anbefales å bruke markedsføringen av en helt ny nettbutikk i henhold til det andre eller tredje prinsippet. Dette kan kreve et betydelig budsjett for arbeidsutførelse og utendørs reklame. I tillegg, etter å ha fått høy ytelse i noen søkemotorer, kan nettstedet falle inn under filteret eller til og med "utestenge" i søkemotoren, hvorfra det må vises på en spesiell måte, og medføre nye kostnader.

Anbefalt: