Hvordan åpne Ditt Eget Reisebyrå I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Ditt Eget Reisebyrå I
Hvordan åpne Ditt Eget Reisebyrå I

Video: Hvordan åpne Ditt Eget Reisebyrå I

Video: Hvordan åpne Ditt Eget Reisebyrå I
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Hva skal til for å sende en person på ferie til et sted han lenge har drømt om å besøke? Forretningsrelasjoner med pålitelige turoperatører, et veletablert system for kommunikasjon med omverdenen og til slutt at denne personen selv vet om ditt ønske om å gjøre drømmen hans oppfylt. Samle alle disse ingrediensene i en flaske så har du et vellykket reisebyrå.

Å gi et menneske paradis er det et førsteklasses reisebyrå streber etter
Å gi et menneske paradis er det et førsteklasses reisebyrå streber etter

Det er nødvendig

  • 1. Forretningsplan for et reisebyrå
  • 2. Erfaring fra turistvirksomhet eller innleid toppleder
  • 3. En eller to salgssjefer
  • 4. Annonsemedier
  • 5. Kontorlokaler
  • 6. Mini-PBX og dedikert internettlinje
  • 7. Kontrakter med flere turoperatører
  • 8. Sertifikat for registrering av en individuell entreprenør eller dannelse av en LLC

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en forretningsplan for din fremtidige "turist" -bedrift, beregne alle engangskostnader og faste kostnader for organisering og vedlikehold. Markedet for tjenester innen turisme i dag er veldig, veldig mettet, så det er risikabelt å stole på et annet selskap som jobber i dette området. Det er ingen garanti for at du vil oppnå suksess, og det er derfor ikke verdt for eksempel å kjøpe ut et kontor, det er bedre for nå å inngå en kortsiktig leieavtale og leie et område som passer for dine formål.

Steg 2

Tenk på hvordan arbeidet vil bli organisert i reiseselskapet ditt. Hvis du aldri har jobbet i denne virksomheten før, er det tilrådelig å ansette en erfaren direktør for et nytt reisebyrå som kjenner detaljene til denne typen aktiviteter. Han kan også bli betrodd utvalget av ledere som selger turer: reisebyråets suksess vil i stor grad avhenge av deres profesjonelle kvaliteter.

Trinn 3

Utvikle en markedsføringsstrategi for reisebyrået ditt. Det vil være nesten umulig å gjøre uten reklamestøtte i et marked med så mange aktører. Du bør bli anerkjent og husket av firmaet ditt som en unik tjenesteleverandør, og ikke som et av hundrevis av reisebyråer som det. Det vil være bra å lage din egen nettside, plassere minneverdige utendørsannonser og distribuere flygeblad.

Trinn 4

Flytt inn i den leide plassen og gå på jobb. På kontoret, helt fra begynnelsen, må du ha en flerkanals telefonforbindelse og muligheten til å koble til en dedikert internettlinje. For å komme i gang trenger et reiseselskap bare noen få kontrakter inngått med turoperatører.

Anbefalt: