Hvor Er Det Beste Stedet å åpne En Meglerkonto

Innholdsfortegnelse:

Hvor Er Det Beste Stedet å åpne En Meglerkonto
Hvor Er Det Beste Stedet å åpne En Meglerkonto

Video: Hvor Er Det Beste Stedet å åpne En Meglerkonto

Video: Hvor Er Det Beste Stedet å åpne En Meglerkonto
Video: How To Open A Stock Brokerage Account (And Receive 2 Free Stocks!) 2024, April
Anonim

Arbeid i verdipapirmarkedet kan gi en stabil høy inntekt. I tillegg er investering i selskapets aksjer et veldig godt investeringsalternativ. Men for uavhengig handel med verdipapirer må en nybegynnerinvestor vite mye og være i stand til det. Spesielt forstå hvor det er bedre å åpne en meglerkonto.

Hvor er det beste stedet å åpne en meglerkonto
Hvor er det beste stedet å åpne en meglerkonto

For tiden tilbys meglingstjenester av mange selskaper. Derfor er investorens oppgave å velge det mest praktiske og pålitelige alternativet. Du bør samarbeide med selskaper som har bevist sin pålitelighet og ansvar overfor kundene.

Et av disse selskapene er Sberbank of Russia. For en stund nå har det gitt sine kunder tilgang til handel med aksjer på Moskva Interbank Currency Exchange, som jobber med verdipapirer fra russiske selskaper.

Hvordan åpne en meglerkonto i Sberbank

For å åpne en konto er det nok å kontakte nærmeste filial i Sberbank og finne ut hvor du kan inngå en avtale for meglingstjenester. Det vil bli avsluttet med deg umiddelbart, ellers vil de oppgi adressen til Sberbank-institusjonen du trenger. Som regel kan avtalen inngås ved den sentrale avdelingen til Sberbank i det regionale senteret.

Du må ha et pass, TIN, et Sberbank-bankkort eller en sparebok du har. Du trenger også rundt 2000 rubler for å betale for en flash-stasjon med programvare. For handel vil du få et veldig praktisk program - QUIK trading terminal. Du vil kunne jobbe direkte fra datamaskinen din, du vil ha tilgang til informasjon om alle handelsinstrumenter, inkludert aksjene til "blue chips" - de ledende russiske selskapene.

Bestillinger på kjøp og salg av aksjer kan sendes via telefon, men det er mye mer praktisk å jobbe gjennom en datamaskin. Det er veldig viktig at når du jobber med en handelsterminal, vil du ha muligheten til å analysere dynamikken i valutakursen ved hjelp av en rekke tekniske analyseverktøy. Nettstedet Sberbank har opplæringsmateriell som vil hjelpe en nybegynner å komme i gang i verdipapirmarkedet.

Åpne en konto hos andre meglerselskaper

Hovedbetingelsen for å åpne en konto hos andre meglere er den samme - deres pålitelighet. Du kan jobbe med store banker eller spesialiserte meglerforetak. Før du tar et valg, sørg for å se på nettet etter anmeldelser om institusjonen du er interessert i. Spesielt hvor enkelt det er for kunder å ta ut pengene sine. Med et pålitelig selskap tar betalingen maksimalt flere dager, det er ingen problemer med uttak av midler.

For å begynne å handle aksjer, må du sette inn et visst beløp på kontoen din. For komfortabel handel må du ha minst 20 000 rubler. Noen selskaper setter et minimum innskuddsbeløp, andre ikke. I alle fall anbefales det ikke å begynne å handle uten å ha minst 10 000 rubler på kontoen din. Før du begynner på det virkelige arbeidet, bør du øve en stund på en gratis demo-konto, slik at du kan lære de grunnleggende teknikkene for handel.

Anbefalt: