Hvordan Betale Skatt Under Det Forenklede Systemet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Betale Skatt Under Det Forenklede Systemet
Hvordan Betale Skatt Under Det Forenklede Systemet

Video: Hvordan Betale Skatt Under Det Forenklede Systemet

Video: Hvordan Betale Skatt Under Det Forenklede Systemet
Video: Cyberpunk 2077 ps5. Версия патча 1.31. Прохождение. #20 2024, Kan
Anonim

Artikkelen vil hjelpe deg med å finne ut hvordan du betaler skatt i henhold til det forenklede systemet. 346.14 i Russlands skatteregler. Det indikerer at det er to formål med beskatning i tilfelle bruk av det forenklede skattesystemet. Det første objektet er inntekt, det andre objektet er utgifter.

Hvordan betale skatt under det forenklede systemet
Hvordan betale skatt under det forenklede systemet

Det er nødvendig

  • 1. Skattekode,
  • 2. kalkulator,
  • 3. mengden betalinger til FIU og andre fond.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg beskatningsobjektet. Å velge riktig vil hjelpe deg med å spare på skattebetalinger. Skattyter kan selvstendig velge objektet for beskatning. Hvis du velger beskatningsobjekt, for eksempel inntekt, vil du ha rett til å endre dette objektet til et annet om et år. Du kan endre beskatningsobjektet årlig, det viktigste er å informere skattemyndigheten om det i tide. For å endre beskatningsobjektet neste år, må du varsle skattekontoret før 20. desember i året.

Steg 2

Hvis du har valgt inntekt som et beskatningsobjekt, gjelder satsen på 6% for deg. Basert på resultatene for hver skatteperiode (slike perioder er et kvart, et halvt år, ni måneder), beregnes forskuddsbeløpet. For å beregne forskuddsbetalingen må du beregne inntektene på opptjeningsbasis - basert på den og skattesatsen, beregnes betalingsbeløpet.

Reduser den beregnede skatten med beløpet til pensjonskasseforsikringsbidrag, sosiale og helseforsikringsbidrag, og bidrag fra arbeidsulykker, og med beløpet til ytelser til ansatte på grunn av deres midlertidige funksjonshemming. Husk at skatten reduseres med ikke mer enn 50%, selv om bidrag til midler overstiger dette tallet

Trinn 3

Hvis beskatningsobjektet ditt er inntekt minus utgifter, må du bruke en skattesats på 15%. Med dette alternativet for beskatning beregnes forskuddsbeløpet ut fra mottatt inntekt, redusert med påløpte utgifter. Fra det oppnådde resultatet blir 15% trukket - dette er skatten. Du har også rett til å redusere den beregnede skatten med beløpene som er utbetalt til pensjonskassen som forsikringsbidrag, midlertidige uføretrygd som ble utbetalt til ansatte, bidrag fra arbeidsulykker

Anbefalt: