Hvor Skal Du Overføre Eiendomsskatt

Innholdsfortegnelse:

Hvor Skal Du Overføre Eiendomsskatt
Hvor Skal Du Overføre Eiendomsskatt

Video: Hvor Skal Du Overføre Eiendomsskatt

Video: Hvor Skal Du Overføre Eiendomsskatt
Video: 24 timer på stranden kjører vi opp til jentene! Anime på stranden i virkeligheten! 2024, April
Anonim

Hvert år må eiere av eiendom og annen offisielt privatisert eiendom betale skatt på denne eiendommen i samsvar med indikatorene på kvitteringen mottatt fra skattekontoret. Skattebetalingsprosedyren er underlagt russisk lov.

Hvor skal du overføre eiendomsskatt
Hvor skal du overføre eiendomsskatt

Bruksanvisning

Trinn 1

Studieartikkel 383 i Russlands skatteregler, som spesifiserer prosedyren og vilkårene for betaling av eiendomsskatt. Vær oppmerksom på at de kan variere avhengig av et bestemt emne i Russland. I henhold til lov betales forskudd til skattemyndighetene på stedet der eiendommen ligger i skatteperioden, og resten av skatten betales ved slutten av den aktuelle perioden.

Steg 2

Les detaljene for å betale skatten som er angitt på kvitteringen. Hvis du ikke har mottatt en kvittering eller ønsker å utsette forfallsdatoen, kan du kontakte skattekontoret på bostedet ditt på forhånd og be om gjeldende tall. Etter å ha mottatt dokumentet, overfør pengene til den angitte gjeldende kontoen. Dette kan for eksempel gjøres i Sberbank og andre bankinstitusjoner, samt gjennom internettbanker og elektroniske betalingssystemer.

Trinn 3

Når eiendomsskatten overføres senere enn de fastsatte fristene, i henhold til artikkel 75 i Russlands skatteregler, vil eieren bli belastet med øre til de fastsatte satsene, som også er underlagt betaling. Hvert år kontrollerer skatteinspeksjonen de betalinger som er utført, og i tilfelle uoverensstemmelser, for eksempel ufullstendig betaling av skatt eller eieren som ignorerer kvitteringer, kan det innledes en administrativ eller straffesak mot ham.

Trinn 4

Når du betaler eiendomsskatt, må du være oppmerksom på om divisjonen har en egen balanse, om den inneholder anleggsmidler, og i hvilken region eiendelene på divisjonens balanse ligger. Hvis en egen underavdeling har sin egen balanse med anleggsmidler, må eiendomsskatt overføres til budsjettet (skattekontoret) i regionen der denne underavdelingen ligger.

Anbefalt: