Hva Er Et Inkassobyrå Credit Express Finance

Hva Er Et Inkassobyrå Credit Express Finance
Hva Er Et Inkassobyrå Credit Express Finance

Video: Hva Er Et Inkassobyrå Credit Express Finance

Video: Hva Er Et Inkassobyrå Credit Express Finance
Video: איך משתמשים באפליקציית בינאנס, איך קונים מטבעות דיגיטליים BINANCE 2024, Kan
Anonim

Creditexpress Finance er et innsamlingsbyrå med hovedkontor i Moskva. Selskapet spesialiserer seg på å kjøpe ut gjeld til enkeltpersoner og innen inkasso.

Creditexpress Finance Collectors
Creditexpress Finance Collectors

Creditexpress Finance er et av de største innsamlingsbyråene i Russland. Selskapet er offisielt registrert i registeret over den føderale namsmannstjenesten, noe som indikerer gjennomsiktigheten av sine aktiviteter.

Det er verdt å merke seg at etter en tilstrømning av negative anmeldelser om samlerarbeid fra låntakere, vedtok den russiske regjeringen en lov som forplikter samlere til å bli registrert i statsregisteret fra 1. januar 2017 med påfølgende overvåking av deres aktiviteter. "Kreditexpress Finance" var ikke noe unntak, og du kan nå sjekke lovligheten av deres arbeid i FSSP-registeret (registreringsnummer 5/17/77000-KL). Selskapets aktiviteter er forsikret av OJSC AlfaStrakhovanie.

Tjenester "Creditexpress Finance"

I følge den offisielle informasjonen til selskapet startet virksomheten i 1999, og har representasjonskontorer i 11 europeiske land. På grunn av den store dekningen kjøper selskapet ut alle slags gjeld: fra de mest håpløse til kollektive.

Listen over tjenester som tilbys av Creditexpress Finance inkluderer:

  • Innløsning av gjeld;
  • Innkreving av gjeld fra enkeltpersoner, uavhengig av scenen for sen betaling;
  • Rettsstraff;
  • Innkreving av bedriftsgjeld fra en juridisk enhet;
  • Overvåking og analyse av gjeldsaktivitet.

I utgangspunktet overfører kreditor gjelden til samlerne når han ikke lenger forventer å gi tilbake gjelden. Kreditexpress Finance tilbyr en god rente for gjeldsinnløsning, som kan variere opptil 10-15% av gjeldsbeløpet. Når du jobber med en skyldner, stoler samlere på administrativ innflytelse. Hovedoppgaven er å finne effektive løsninger for tilbakebetaling av gjeld. For å gjøre dette gjennomfører byråets samlere en forklarende samtale med skyldneren, viser muligheter for tilbakebetaling av gjeld, overvåker skyldnerens kreditthistorikk og utarbeider individuelle tilbakebetalingsplaner.

De viktigste metodene for å jobbe med skyldneren inkluderer:

  • sende SMS-meldinger, samt e-post og e-post med advarsler om straffer;
  • telefonsamtaler om tilbakebetaling av gjeld;
  • personlige møter med riktig forhandling.

Selskapet har et nettsted som har en personlig konto for å gjøre det lettere å betale tilbake gjeld. Etter å ha gått gjennom en enkel registrering, kan skyldneren se gjeldsbeløpet, detaljene i låneavtalen i hans personlige konto, og også foreta en betaling for å betale gjelden.

Kreditexpress Finance har opprettet en support-hotline for sine kunder og skyldnere. Ved å ringe +7 (495) 726-56-53, kan du løse alle problemer og få all informasjon av interesse. Innbyggere i Moskva kan også kontakte hovedkontoret for å få råd på adressen: Butyrskiy Val street, hus 68/70, bygning 1.

Anbefalt: