Hvordan Lære å Spare For De Som Alltid Er Hjemme

Hvordan Lære å Spare For De Som Alltid Er Hjemme
Hvordan Lære å Spare For De Som Alltid Er Hjemme

Video: Hvordan Lære å Spare For De Som Alltid Er Hjemme

Video: Hvordan Lære å Spare For De Som Alltid Er Hjemme
Video: Hvordan bruke mindre penger?! 2024, Kan
Anonim

For de som hele tiden eller midlertidig tilbringer dagene hjemme (husmødre, syke, på ferie), kan jeg tilby noen enkle tips som vil spare deg for å kaste bort, uten å påvirke livsstilen din.

Hvordan lære å spare for de som alltid er hjemme
Hvordan lære å spare for de som alltid er hjemme

1. Spiste og gikk. Hovedproblemet med de innenfor de fire veggene er "hva skal man tygge på?" og vanlig tjeneste ved kjøleskapet. Når vi ikke er opptatt, kan vi spise betydelig mer enn nødvendig. I tillegg til skade på figuren, står vi overfor for tidlig tømming av kjøleskapet. Denne sjokoladeboksen ble kjøpt i to uker, ikke sant? Vi løser problemet ved streng separasjon. Er du vant til å spise 3 ganger om dagen? Spis - forlot kjøkkenet. Trenger du ettermiddagste og te? Vær så snill, men i god tid.

2. Er på kjøkkenet. Vanen med å spise utenfor kjøkkenet oppfordrer oss til å strekke gleden. Og nå, hjemme, har alle smørbrød og desserter allerede gått tom - og du har det travelt med å kjøpe noe "uplanlagt" til butikken. Det ser ut til at du ikke var enig i dette med budsjettet.

3. Hjem er kjedelig. Et langt opphold hjemme for folk som er aktive til normale tider er en slags stress. Flere uker med ferie eller sykdom må fremdeles brukes på en eller annen måte. Ut av kjedsomhet kan noe helt ubegrunnet inntreffe deg. Husk - ferie og sykefravær er over, og den kjøpte spillkonsollen, motorsykkel, hjemmekino kan bli dekket av støv. Derfor, når du bestemmer deg for å investere i underholdning, hvis du vanligvis er en travel person, er det verdt å tenke tre ganger.

4. “Skyll og vask”. Ikke forsøk på fritiden å utføre rengjøring med massiv helle vaskemidler på alle overflater hvis leiligheten din ikke trenger det. Delvask, konstant våt mopping kan ende opp med litt overraskelse ved mottak av motkvitteringer.

5. La det være lys! Det er så vanlig når TV-en sier noe mens du vasker oppvasken, og lyset lyser nesten overalt, hvor det er mulig - du er her og der! En vanlig feil som skyver måleravlesningen opp. Stol på meg, du har ikke mye å tape hvis du må snu bryteren en gang til. Men du vil spare mye.

Husk disse enkle reglene, og ditt lengre hjemmeopphold blir mer økonomisk.

Anbefalt: