Hvordan åpne Bilvask

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Bilvask
Hvordan åpne Bilvask

Video: Hvordan åpne Bilvask

Video: Hvordan åpne Bilvask
Video: Slik vasker du bilen din grundig 2024, April
Anonim

Opprettelsen av en bilvask under moderne forhold er et ganske betydelig investeringsprosjekt som krever en gründer ikke bare seriøse investeringer, men også gode organisatoriske ferdigheter. Det er to hovedårsaker til dette - behovet for å bygge en vask nesten fra bunnen av og en lang kjede med obligatoriske godkjenninger.

Hvordan åpne bilvask
Hvordan åpne bilvask

Det er nødvendig

  • - en tomt med et areal på 200 meter;
  • - bilvaskprosjekt, avtalt i fire tilfeller;
  • - et sett med manuelt utstyr eller en stasjonær portvask;
  • - lager av husholdningskjemikalier;
  • - ansatte (flere mannskaper av skiver og en administrator).

Bruksanvisning

Trinn 1

Lei en tomt som er stor nok til å bygge og utstyre en bilvask på den. Det vil ta flere hundre kvadratmeter (minimum 200), som kan leies enten fra kommunen eller fra en privat eier. Det andre alternativet viser seg som regel å være billigere, selv om administrasjonen i noen regioner kan oppmuntre til utvikling av små og mellomstore bedrifter og leie jord til mer eller mindre “demokratiske” priser.

Steg 2

Utarbeide et bilvaskprosjekt, med godkjenning av et langvarig samspill med ulike myndigheter og lisensierende organisasjoner. Institutt for arkitektur og byplanlegging, Statens trafikksikkerhetsinspeksjon, Branntilsynet og den lokale miljøtjenesten bør gi sitt "klarsignal" til lanseringen av prosjektet.

Trinn 3

I bygningen av bilvask må det være et strukturelt tildelt rom for selve bilvask og et venterom for kunder, det må være et behandlingsanlegg og tilkobling til vannforsyning, oppvarming og strøm.

Trinn 4

Velg type utstyr for din fremtidige virksomhet, og med det - typen bilvask. Det kan enten være en manuell bilvask eller en automatisk portvask. Begge typene har sine styrker og svakheter - portvaskteknologier er flere ganger dyrere, men et slikt prosjekt kan lønne seg raskere, siden det gjør det mulig å betjene et mye større antall biler i samme tidsperiode.

Trinn 5

Annonser ledige stillinger og velg flere vaskemaskiner og en bilvaskadministrator som skal jobbe. Antall personell som er involvert i bedriften din, avhenger av gjennomstrømningen - automatisk vasking blir betjent av to personer, mens manuell vasking blir betjent av tre til syv personer samtidig. Lønnen til personalet ved bilvask er en del arbeid og avhenger av produksjonen - både skiver og administrator får sin egen prosentandel.

Anbefalt: