Hvordan Fylle Ut En Erklæring Om Alkoholholdige Drikker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Erklæring Om Alkoholholdige Drikker
Hvordan Fylle Ut En Erklæring Om Alkoholholdige Drikker

Video: Hvordan Fylle Ut En Erklæring Om Alkoholholdige Drikker

Video: Hvordan Fylle Ut En Erklæring Om Alkoholholdige Drikker
Video: A Declaration of War, Rosé Style 2024, April
Anonim

Selskapet får rett til å selge alkoholholdige drikkevarer i Russland på grunnlag av dokumenter som bekrefter at det er i samsvar med de etablerte regler og forskrifter. For dette utfører selskapet erklæringen om alkoholholdige drikker.

Hvordan fylle ut en erklæring om alkoholholdige drikker
Hvordan fylle ut en erklæring om alkoholholdige drikker

Bruksanvisning

Trinn 1

Gjenspeile volumindikatorene for alkoholholdige drikker i erklæringen i desiliter med en nøyaktighet på tre desimaler. En kulepenn eller fyllepenn med svart eller blått blekk brukes til fylling. Du kan også bruke en utskrift. Angi bare en indikator i hver kolonne i erklæringen, hvis det ikke er noen, setter du en strek.

Steg 2

Angi i kolonnen "Navn på erklæreren" organisatorisk og juridisk form, forkortet og fullstendig navn på klarereren, som tilsvarer bestanddelene. Merk av i TIN- og KPP-kodene i den aktuelle boksen, den juridiske og faktiske adressen til bedriften. Angi serien, registreringsnummeret, samt gyldighetsperioden for lisensen for detaljhandel med alkoholholdige drikkevarer som er utstedt til deklaranten.

Trinn 3

Fyll ut dataene om typen og navnet på alkoholholdige drikker. Angi kapasiteten til forbrukerbeholdere i liter der alkoholholdige drikker ble flasket. Gi data om mengden alkohol i dekaliter som var igjen i begynnelsen av rapporteringsperioden og er gjenstand for erklæring. Legg merke til voluminnholdet i vannfri alkohol i alkoholholdige drikker.

Trinn 4

Spesifiser produsentens data: navn og avgiftsidentifikasjonsnummer. Fyll ut informasjonen om leverandøren: navn, TIN-kode, nummer, gyldighetsperiode for serie og lisens, leveringsadresse. Sett verdien "1" i kolonnen "Leverandøraktivitetskode" hvis alkoholholdige drikker kommer fra produsentfirmaet, verdien "2" hvis den kommer fra en grossistorganisasjon, eller verdien "3" hvis kvitteringen var fra andre strukturelle delingen av deklaranten.

Trinn 5

Legg merke til dataene i dekaliter for rapporteringsperioden, ifølge hvilke alkoholholdige drikkevarer ble mottatt, returnert, avskrevet og også solgt av foretaket. Beregn volumet av produkter som er igjen på slutten av rapporteringsperioden. Oppsummer de samlede resultatene for alle typer alkoholholdige drikker.

Anbefalt: