Hvordan åpne Din Egen Kjøreskole

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Din Egen Kjøreskole
Hvordan åpne Din Egen Kjøreskole

Video: Hvordan åpne Din Egen Kjøreskole

Video: Hvordan åpne Din Egen Kjøreskole
Video: CHRIS ØVELSESKJØRER med VICTOR 2024, Mars
Anonim

Det er få slike ferdigheter som innbyggere i store byer i dag vil streve for å lære så massivt som å kjøre bil. Derfor er markedet for utdanningstjenester i dette området nesten "gummi" - det er allerede mange kjøreskoler, men stadig flere nye dukker opp. Hva må gjøres for å organisere kjøreopplæring selv?

Flere og flere treningsgrupper i kjøreskoler er bemannet til kapasitet
Flere og flere treningsgrupper i kjøreskoler er bemannet til kapasitet

Det er nødvendig

  • 1. Studierom
  • 2. Mulighet for å leie et treningsfelt
  • 3. Opplæringsprogrammer (deler av bilmekanismen, plakater)
  • 4. Tre kjørelærere med egne treningsbiler eller vår egen flåte med tre treningsbiler
  • 5. Avtale med teorilæreren
  • 6. Lønnskoleadministrator

Bruksanvisning

Trinn 1

Lei et klasserom og kjøreøvingsområde. Ett nettsted brukes ofte av flere skoler samtidig; det kan ha leietakere som igjen tilbyr fremleie. Et annet alternativ er timelønn for alle som vil øve, uavhengig av å tilhøre en bestemt kjøreskole. Uansett hvordan du bygger et forretningsforhold med eieren, bør du definitivt kunne bruke en slags treningsfelt til praktisk trening.

Steg 2

Utstyr klasserommet du har leid. En komplett liste over manualer - både visuelle plakater og individuelle deler av bilmekanismen, finnes i "Program for utdanning av førere av kjøretøy i kategori B". Noen eiere av kjøreskoler anbefaler, i stedet for en rekke ferdige "opplærings" reservedeler i sammenheng med å kjøpe en gammel bil og trekke ut alle nødvendige deler fra den - til slutt koster det mindre.

Trinn 3

Bestem på forhånd, i henhold til hvilken ordning du skal organisere praktisk opplæring i en kjøreskole - enten vil du ha en flåte med treningsbiler, eller så vil instruktører lære "kadetter" å kjøre egne biler. I det første tilfellet må du kjøpe flere biler (muligens "ødelagte" for å spare penger) og utstyre dem på nytt i et spesialverksted, og deretter registrere dem hos trafikkpolitiet. I det andre må hver instruktør være registrert som en individuell entreprenør, og en kontrakt for levering av tjenester inngås med ham.

Trinn 4

Gjør en avtale med en lærer (for eksempel en veiteknisk lærer) som vil undervise i teorikurs på skolen din hver time. Finn tre kjørelærere (standardnummeret for de fleste kjøreskoler), med eller uten egne opplæringsbiler. Som regel overvåkes utdanningsprosessen ved kjøreskolen av en administrator, en ansatt med fast lønn.

Anbefalt: