Hvordan Ordne Service

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ordne Service
Hvordan Ordne Service

Video: Hvordan Ordne Service

Video: Hvordan Ordne Service
Video: Volkswagen Tiguan 2018 DSG 7 oil change filter change OBH DQ500 Audi Q3 TT RS Transporter T5 2024, April
Anonim

Service for reparasjon av husholdningsapparater er et lønnsomt yrke for gode håndverkere, hvis arbeid er ordentlig organisert. Dyktig ledelse kombinert med gode hender kan gi imponerende resultater.

Hvordan ordne service
Hvordan ordne service

Det er nødvendig

  • - lite rom (delt inn i et rom for mottak av bestillinger og et arbeidsområde);
  • -hukommelig telefonnummer;
  • -base av leverandører av reservedeler;
  • -Et sett med universelle verktøy og testutstyr;
  • -Flere utskiftbare håndverkere.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem om servicesenteret ditt skal fungere som et autorisert verksted for et av de kjente merkene, eller om du vil jobbe uavhengig, reparere alle merker av husholdningsapparater. Det første alternativet kan bare virke attraktivt utad - utenlandske produksjonsfirmaer tilbyr som regel forhold som er ulønnsomme for en entreprenør. Derfor foretrekker håndverkere i de fleste tilfeller å åpne universelle reparasjonssentre for nesten alle husholdningsapparater.

Steg 2

Tenk over hvordan bestillinger vil bli tatt i ditt senter - ordne i rommet der verkstedet skal være, et minikontor med en telefon der du kan svare på spørsmål fra kunder. Det er ønskelig at forhandlingene ikke blir ført av mesteren selv, hele tiden bryter vekk fra jobben, men av en person som er fri fra arbeid - for eksempel kan en av hans kvinnelige slektninger være involvert i virksomheten. Det er også bra hvis servicesenteret ditt har et enkelt, minneverdig nummer.

Trinn 3

Velg et skjema for å jobbe med leverandører av reservedeler - tilgjengeligheten av den nødvendige reservedelen vil ofte avgjøre leveringstiden for bestillingen, og muligheten for gjennomføring. Det er bra å ha en database med velprøvde leverandører, som deretter kan oppdateres regelmessig underveis. Hvis du ikke har noen base i det hele tatt, så prøv å finne muligheter for å få de mest etterspurte reservedelene raskt og til en fornuftig pris allerede før åpningen av senteret.

Trinn 4

Evaluer dine tekniske evner - om du er i stand til å håndtere noe arbeid personlig (slike sentre åpnes vanligvis av mestrene selv), og om du har alt nødvendig utstyr og verktøy for arbeid. Hvis du ikke kjenner enheten til noen slags husholdningsapparater (for eksempel kjøleskap) veldig godt, og du ikke er trygg på dine evner, kan du finne en følgesvenn som vil være godt kjent med arbeidet av denne spesielle typen. To eller tre påfølgende formenn og en person som svarer på telefonsamtaler - dette er det optimale teamet for et servicesenter for reparasjon av husholdningsapparater.

Anbefalt: