Hvordan Lage En Gård

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Gård
Hvordan Lage En Gård

Video: Hvordan Lage En Gård

Video: Hvordan Lage En Gård
Video: 💥HVORDAN LAGE KRUTT💥 // SVARTKRUTT 2024, April
Anonim

En gåsegård er en lønnsom type virksomhet som tillater eieren, hvis ønskelig, å tilbringe tid borte fra den støyende byen og nyte kommunikasjon med den naturlige verden. Hvis du føler lyst til å leve og jobbe i et slikt miljø, så er avl av fjærfe akkurat det du bør gjøre.

Goose er en av de mest upretensiøse representantene for fjærfe
Goose er en av de mest upretensiøse representantene for fjærfe

Det er nødvendig

  • 1. Attest for registrering av en gård
  • 2. Tomt utenfor byen
  • 3. Oppvarmet eller oppvarmet fjærfehus
  • 4. Utstyr for å holde gjess
  • 5. "Tribal" kyllinger
  • 6. Lager av fôrblandinger

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøp et stykke land på landsbygda som er stort nok til å beite omtrent 1000 fjærfe. For gården er den organisatoriske og juridiske formen med samme navn gitt, der den enkleste måten vil være å registrere din nye "bedrift". I begynnelsen er det ikke nødvendig å opprette et aksjeselskap, ingenting vil forhindre, hvis det lykkes, å gjøre det senere, ved å gå sammen med andre vellykkede bønder.

Steg 2

Bygg strukturer for å huse gjess. Hovedkravet er å dele huset i to soner, for voksne fugler og for unge dyr. Det er spesielt viktig å holde høy temperatur i den andre, så huset må varmes opp permanent eller varmes opp med bærbare elektriske apparater.

Trinn 3

Få deg et fjærfehusutstyr som er ganske enkelt, men du kan ikke gjøre det uten det. Dette er spesielle beholdere for vann (gjess trenger ikke bare å drikke, men også å vaske nebbet), matere, sengetøy og "reir" som beskytter fuglen mot kulde. Noen ganger foretrekker bønder å bruke miniinkubatorer installert i samme fjærfehus for avl av fjærfe.

Trinn 4

Kjøp til slutt og "avl" kyllinger, "leiligheter" som gåsegården din allerede er klar for. For å dyrke en voksen fugl ut av dem, vil det være nødvendig å beskytte fjærfehuset fra trekk, kald luft så mye som mulig, og varme opp habitatet til unge dyr til 30 ° C.

Trinn 5

Bygg forretningsforbindelser med fôrleverandører - selv om gjess ganske enkelt kan slippes ut til beite, om vinteren og det meste av våren, må du mate fjærfe selv. Noen eiere av fjørfegårder foretrekker generelt å holde gjess på sammensatt fôr hele året - dette kan spare størrelsen på arealet som er kjøpt til gården betydelig.

Anbefalt: