Hvordan åpne En Butikk I Russland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Butikk I Russland
Hvordan åpne En Butikk I Russland

Video: Hvordan åpne En Butikk I Russland

Video: Hvordan åpne En Butikk I Russland
Video: АСМР 33 ТРИГГЕРА по АЛФАВИТУ 🤪 ASMR RUSSIAN ALPHABET 2024, Kan
Anonim

Hvis du drømmer om din egen virksomhet og ønsker å åpne din egen butikk, må du kjenne til noen av nyansene for å gjennomføre satsingen din i samsvar med loven. I tillegg er besittelse av så fullstendig informasjon som mulig om denne typen entreprenørskap nøkkelen til suksess i fremtiden.

Hvordan åpne en butikk i Russland
Hvordan åpne en butikk i Russland

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en forretningsplan. Tenk på kostnadene ved å leie lokaler, kjøpe varer, kjøpe kommersielt utstyr, lønn til selgere og en regnskapsfører. Beregn den minste daglige inntekten der butikken ikke vil operere med tap.

Steg 2

Finn fremtidige leverandører. Bortsett fra en konkurransedyktig kjøpesum, vær oppmerksom på produktets kvalitet og sjekk alle lisenser. Diskuter muligheter for mulig samarbeid og avklare alle nyanser.

Trinn 3

Plukk opp et rom. Butikkens beliggenhet skal ha god trafikk av personer fra målkontingenten. Forsikre deg om at det ikke er noen konkurrenter i nærheten. Selvfølgelig kan du tenke på hvordan du kan tiltrekke deg kunder, men noen av dem vil fortsatt gå til en annen butikk.

Trinn 4

Kom med et navn på butikken din. Det skal samsvare med det du selger. Velg også et navn som er positivt, originalt og lett å huske.

Trinn 5

Registrer butikken din som et aksjeselskap eller eneeier. Samle alle nødvendige papirer. For å registrere en LLC er det nødvendig å utarbeide et stiftelsesdokument og registrere en andel i den autoriserte kapitalen til hvert medlem av selskapet. Skriv en søknad, betal statsgebyret for å registrere en juridisk enhet i Sberbank og send inn alle dokumenter til skattekontoret.

Trinn 6

Kjøp kommersielt utstyr og et kasseapparat som må registreres hos skattekontoret.

Trinn 7

Finn salgsmedarbeidere og sett opp en arbeidsplan. Husk at ansatte må være registrert i samsvar med loven. Hvis du jobber som en enkelt entreprenør, trenger du bare å inngå en kontrakt med de ansatte. Finn en pålitelig, kompetent regnskapsfører hvis du ikke kan gjøre bokføringen selv.

Trinn 8

Ta vare på annonsering. Du vil at potensielle kjøpere skal vite at butikken din har åpnet. Informasjon kan gis ved å ansette arrangører for å distribuere flygeblad eller ved å tilby utendørsannonsering. Alternativt kan du kjøre annonser på TV og radio.

Anbefalt: