Hvordan åpne En Frisør

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Frisør
Hvordan åpne En Frisør

Video: Hvordan åpne En Frisør

Video: Hvordan åpne En Frisør
Video: HMS Frisør 2024, Kan
Anonim

Å åpne din egen frisørsalong synes for mange ambisiøse gründere å være en god start for sin egen virksomhet. Imidlertid er det for mange slike etablissementer i dag. Derfor må du tenke nøye gjennom alle detaljene og velge din egen markedsnisje for å skape en blomstrende frisørsalong.

Hvordan åpne en frisør
Hvordan åpne en frisør

Det er nødvendig

  • - lokaler;
  • - startkapital;
  • - utstyr;
  • - møbler;
  • - Forbruksvarer;
  • - ansatte.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn et rom for en frisør. Når du velger en bygning, la deg lede av trafikken i området, tilgjengelighet fra forskjellige deler av byen, samt tilstedeværelsen av lignende etablissementer i kvartalet. Størrelsen avhenger av omfanget av den planlagte virksomheten, men du må dele plassen i flere soner: en hall for besøkende, et arbeidsrom, vaskerom.

Steg 2

Kjøp nødvendig utstyr og ta vare på interiøret. Stilig og lakonisk renovering er moderne i dag, selv med en liten investering. Du trenger stoler, garderober, husholdningsapparater, hyller, speil, VVS-inventar, samt tilbehør og forbruksvarer for arbeid.

Trinn 3

Velg en spesialitet frisørsalong. For en etablering i et boligområde er det tilrådelig å tilby en rekke de vanligste tjenestene: hårklipp, farging, curling, styling. Imidlertid er det mange slike steder i dag. Prøv å skille deg ut fra konkurransen ved å tilby unike tjenester. Det kan være en sjelden bygningsteknologi, biolaminering på eksklusiv kosmetikk, interessante måter å toning på.

Trinn 4

Tenk over de gunstigste forholdene for personalet. Du kan jobbe med en frisør ved å leie en stol til ham. Denne metoden er mest gunstig hvis en spesialist kommer til deg med sin egen kundebase. Hvis frisøren er ny i virksomheten, kan du tilby ham en viss prosentandel av arbeidet som er gjort.

Trinn 5

Finn profesjonelle sminkeleverandører. I dag kan du gjøre små grossistkjøp i spesialforretninger, men med store volumer anbefales det å jobbe direkte med store forhandlere. Følg trendene i det kosmetiske markedet og introduser de mest progressive produktene i sortimentet til rett tid. Å selge profesjonelle produkter i små pakker til hjemmebruk vil gi ekstra inntekt for frisøren din.

Anbefalt: