Monetær Numerologi: Rikdom Og Fattigdomstall

Innholdsfortegnelse:

Monetær Numerologi: Rikdom Og Fattigdomstall
Monetær Numerologi: Rikdom Og Fattigdomstall

Video: Monetær Numerologi: Rikdom Og Fattigdomstall

Video: Monetær Numerologi: Rikdom Og Fattigdomstall
Video: Скажите одно волшебное число, когда срочно нужны деньги, результат с первых дней 2024, April
Anonim

Tall påvirker penger energi, men penger numerologi er forskjellig fra den generelt aksepterte. For eksempel er 7 et positivt tall, men i pengemessige termer betyr det håpløshet, bedrag og problemer.

Monetær numerologi: rikdom og fattigdomstall
Monetær numerologi: rikdom og fattigdomstall

Formue tall

Monetær energi og strømmer kan forbedres ved å bruke tallets magi. Formues tall er 3, 6 og 8.

3 - betyr bevegelse. Hvis du vil at investeringene dine skal være lønnsomme, bør tallene legge opp til dette tallet. For eksempel 3000, 1200, 1110, etc. Hvis vi utvider tallet 1200, dvs. 1 + 2 + 0 + 0, får du 3.

6 - forbundet med ordinære saker, hverdagsutgifter. Et stort antall besparelser. Hvis du vil åpne et innskudd, bør hovedtallet fra beløpet være 6. For eksempel 6000, 1500, 4200, etc. (4 + 2 + 0 + 0 = 6)

8 er et svært kontroversielt nummer. Det er en risiko, et gamble, en enkel gevinst og en fullstendig ødeleggelse. Det betyr at midler lett kan gå og komme, men grensestatusen blir alltid observert, tapet vil ikke være kritisk.

Antall fattigdom

Det er også tall for fattigdom, disse er 1, 2 og 7.

1 - betyr begynnelsen på alt, men i monetær numerologi er det et symbol på fattigdom. Og hvis det er nuller ved siden av, nullstiller de beløpet helt. Derfor er det uønsket å holde penger i runde beløp, for eksempel 10.000 eller 100.000, det er bedre å legge til fem for å få tallet 6 (15000 eller 10500).

2 er antall dualitet, tap, skuffelse og fattigdom. Alle summer på to er alltid bortkastet. Derfor kan du ikke ha to lommebøker, pengene vil rett og slett forsvinne.

7 er antallet åndelighet. Penger er materiell materie, og det er her konflikten er. Det er alle beløp som tilsvarer 7 som ofte er forbundet med problemer og tap. Men tallet 777 er tvert imot antallet flaks og enkle penger. Dette er fordi 7 + 7 + 7 = 2 + 1 = 3. Og 3 er antall bevegelser. Derfor er 777 et magisk tall for kasinoer.

Gjenværende tall

De resterende tallene har ikke noen bestemt negativ eller positiv belastning.

4 er antall stabilitet, konstantitet og til og med stagnasjon. Det kan bety velstand, men ikke rikdom, om enn en liten lønn, men stabil, sparing vokser praktisk talt ikke, men de forsvinner heller ikke. Derfor er det å foretrekke å ha 4 lommebøker eller konvolutter hvis pengene fordeles etter formål eller utgiftsposter.

5 - gunstige utgifter. Det spesielle ved dette nummeret er at penger skal brukes med glede og glede. Bare under slike forhold vil disse beløpene bli returnert. For eksempel kan det være å bruke på ferie, underholdning, en gave til deg selv.

For virksomhet er 5 antall begynnelser. Det er med dette beløpet det er å foretrekke å starte din egen virksomhet. Investeringer blir lett brukt, går i omløp, men de vil definitivt bli returnert.

9 - veldedighet. Hvis veldedighetsprogrammer oppfyller dette tallet, vil de lykkes. Ulike donasjonsbeløp (90, 900 osv.) Vil også være til nytte.

Selvfølgelig er det vanskelig å tro at alle økonomiske problemer kan løses ved å følge lovene i monetær numerologi. Men hvis det er en måte å magisk øke dine egne kontantstrømmer, hvorfor ikke prøve det. Hva tenker du om dette?

Anbefalt: