Hvordan Lukke En Individuell Gründer Med Gjeld

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lukke En Individuell Gründer Med Gjeld
Hvordan Lukke En Individuell Gründer Med Gjeld

Video: Hvordan Lukke En Individuell Gründer Med Gjeld

Video: Hvordan Lukke En Individuell Gründer Med Gjeld
Video: AMC STOCK PREDICTION - SHORT SQUEEZE BATTLE PLAN 2024, April
Anonim

Avslutning av aktiviteten til en enkelt entreprenør er regulert av føderal lov nr. 129-F3. Det er mulig å lukke en nødsituasjon med gjeld, men uansett må all gjeld betales. Selv om avslutning av aktiviteter er forbundet med gründerens død.

Hvordan lukke en individuell gründer med gjeld
Hvordan lukke en individuell gründer med gjeld

Det er nødvendig

  • - søknad til skattekontoret;
  • - erklæring;
  • - søknad til retten;
  • - rettsuttalelse.

Bruksanvisning

Trinn 1

Starten av en virksomhet registreres hos skattekontoret. All informasjon føres inn i USRIP. På dette grunnlaget må gründeren gjøre skattefradrag, foreta innbetalinger til Pensjonskassen og trygdekassen.

Steg 2

Ved avslutning av aktivitetene er du forpliktet til å betale ned all gjeld i skatt og avgifter. Fyll ut en selvangivelse og send inn en søknad om å avslutte aktivitetene dine.

Trinn 3

Hvis du ikke klarer å betale gjeld i skatt, avgifter, betale gjeld til kreditorer og betale alle ansatte en lønn for å jobbe i firmaet ditt, må du sende en søknad til retten om å erklære deg konkurs.

Trinn 4

Etter å ha vurdert søknaden din og sjekket dine økonomiske aktiviteter som individuell gründer, vil retten utstede en pålegg som du kan betale ned all gjeld innen 1, 2, 3, 5 år. Du vil ganske enkelt få ekstra tid til å betale ned all gjeld.

Trinn 5

Hvis det er umulig å betale gjelden innenfor de vilkår som er angitt av retten, vil eiendommen din bli beskrevet og solgt. Hvis du ikke har noe, vil du være involvert i administrativt arbeid til alle skatte- og avgiftsgebyrer er fullstendig betalt.

Trinn 6

I tilfelle det oppstår en gjeld i forbindelse med en entreprenørs død, vil all tilgjengelig eiendom bli beskrevet av namsmenn, de vil selge og overføre inntektene for å betale gjelden. Hvis gründeren fremdeles har arvinger som har fortsatt sin virksomhet, vil alt ansvar for å betale ned alle typer gjeld på deres skuldre.

Trinn 7

Det eneste alternativet for å lukke en individuell gründer med gjeld for skatter og andre avgifter er tilfellet hvis den enkelte gründer er død eller savnet, han ikke har eiendom, andre verdisaker og arvinger.

Trinn 8

Følgelig er det mulig å avslutte aktiviteten din som en individuell gründer med gjeld, men samtidig må all gjeld betales.

Anbefalt: