Hvordan Starte Egen Bedrift På Landsbygda

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Starte Egen Bedrift På Landsbygda
Hvordan Starte Egen Bedrift På Landsbygda

Video: Hvordan Starte Egen Bedrift På Landsbygda

Video: Hvordan Starte Egen Bedrift På Landsbygda
Video: Starte ny bedrift: Vurderer du å starte opp for deg selv? 2024, April
Anonim

Å sette opp din egen virksomhet på landsbygda er en ganske arbeidskrevende prosess, da den er forbundet med spesifikke vanskeligheter. I utgangspunktet inkluderer slike faktorer: et lite antall innbyggere og en langsiktig tilbakebetaling av selve virksomheten. Det er imidlertid fullt mulig å overvinne dem hvis gründeren ikke bare handler om sin egen fordel, men også om behovene til landsbygdens innbyggere.

Hvordan starte egen bedrift på landsbygda
Hvordan starte egen bedrift på landsbygda

Det er nødvendig

  • - lokaler;
  • - forretningsplan;
  • - startkapital.

Bruksanvisning

Trinn 1

Analyser mulighetene for å opprette og utvikle virksomheten din. For disse formålene, studer markedet for tilbudte varer på lokaliteten der du vil starte din egen virksomhet. Evaluer produksjonsaktivitetene til konkurrerende firmaer.

Steg 2

Tenk på hvem du kan hente inn for å samarbeide. Kanskje du vil at din fremtidige virksomhet bare skal samarbeide med sentraliserte leverandører, eller at du planlegger å kjøpe varer fra lokale innbyggere. For eksempel kan du kjøpe forskjellige landbruksprodukter fra dem for videre behandling. I dette tilfellet må du inngå kontrakter med flere behandlingsfirmaer og om mulig sørge for uavbrutt levering av de nødvendige produktene.

Trinn 3

Velg et sted, et sted eller et sted å åpne selskapet ditt. Hvis du skal kjøpe en tomt for bygging, så kjøp den med allerede tilkoblet kommunikasjon. Faktisk, på landsbygda, er det kanskje ikke nok strøm til tilkoblingen din til gass, vann eller strøm.

Trinn 4

Du kan inngå en leieavtale for en tom plass med den lokale administrasjonen. Bare ikke okkupere et vanlig tomt trehus. Tross alt kan det være privateid, og landsbyboernes reaksjon kan være uforutsigbar.

Trinn 5

Hvis du kjøpte en tomt for bygging, bør du definitivt kontakte matrikkeltjenesten. Denne tjenesten vil endre Sovjetunionen og utarbeide et nytt matrikkelpass for deg. Når konstruksjonen er ferdig, gå til BTI og følg den tekniske oversikten over lokalene dine. Få deretter en positiv mening fra det sanitære og epidemiologiske tilsynet, samt fra brannvesenet. Alt dette skal dokumenteres.

Trinn 6

Kjøp nødvendig utstyr for normal drift av selskapet ditt. Hvis du for eksempel bestemmer deg for å åpne en matbutikk, må du kjøpe kjøleskap og frysere.

Trinn 7

Bestill produktet du vil tilby lokalbefolkningen. På den første åpningsdagen kan du gjennomføre en kampanje for å tiltrekke deg de første kjøperne.

Anbefalt: