Hvordan åpne Din Egen Håndverksbutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Din Egen Håndverksbutikk
Hvordan åpne Din Egen Håndverksbutikk

Video: Hvordan åpne Din Egen Håndverksbutikk

Video: Hvordan åpne Din Egen Håndverksbutikk
Video: Nora starter bedrift (enkeltpersonforetak) 2024, April
Anonim

Håndarbeid er på moten i dag. Dette er et flott fritidsalternativ, og flere og flere kvinner prøver seg på strikking, brodering og sying. Noen håndverkere mestrer vellykket veving av tepper, teppeveving, maling med farget glassmaling, kunstnerisk applikasjonsarbeid og å lage designer dukker. Alle håndverkere trenger kvalitetsmaterialer for kreativitet. Hjelp dem - åpne din egen håndverksbutikk.

Hvordan åpne din egen håndverksbutikk
Hvordan åpne din egen håndverksbutikk

Det er nødvendig

  • - lokaler;
  • - handelsprogramvare;
  • - varelager;
  • - selgere.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et premiss for din fremtidige butikk. Det er mer praktisk å åpne en avdeling med varer for håndverk i et av kjøpesentrene med god trafikk. For at potensielle kjøpere kan legge merke til deg, må du utstyre et vakkert utstillingsvindu. I tillegg til varer kan du vise dekorative gjenstander som minner om kunsthåndverk, for eksempel en gammel symaskin eller en stor gulvbøyle med igangsatt broderi.

Steg 2

Plukk opp et utvalg av varer. Kjøp strikkegarn, broderetråder, ferdige drakter til nybegynnere, samt verktøy - bøyler, heklenåler, nåler, strikkepinner. Legg til materialer for å lage dukker, silkebånd til brodering, perler, bugler, små ferdige smykker, stoff og glassmaling. Ikke glem viktige småting som billig lerret eller polstring av polyester. Det er viktig at kundene kan kjøpe alt de trenger i salongen din uten å måtte gå til konkurrentene.

Trinn 3

Det er praktisk å ordne varene på spesielle stativer. Kjøp stativer for garn og tråd, glaserte utstillingsvinduer med belysning for visning av lite tilbehør. Sørg for å kjøpe blader og bøker om håndarbeid - de vil ikke bare sikre godt salg, men også dekorere butikken. Påfyll hele tiden sortimentet, og oppmuntre faste kunder til å komme oftere til deg på jakt etter nye produkter.

Trinn 4

Tenk over prispolitikken din. Det er ønskelig å tilby en bred nok produktlinje som passer for kjøpere med forskjellige inntekter. Når du setter priser, fokuser på lignende produkter fra konkurrenter. For å tiltrekke seg de første kjøperne kan de undervurderes litt, og en eller to måneder etter åpningen kan de heves.

Trinn 5

Ansett personale. For en liten salong er det nok en selger per skift. Ansett jenter som elsker håndverk og kan gi ekspertråd. Vurder deres mening i påfølgende kjøp av varer. Selgere kommuniserer kontinuerlig med kjøpere og har muligheten til å spørre dem hva de vil kjøpe.

Trinn 6

Bestem hvordan du vil tiltrekke kjøpere. Du må opprette et utvalg av faste kunder. Skriv ut 10-15 prosent rabattkort. I tillegg til rabatter, kan faste kunder bli bortskjemt med små bonuser og gaver tidsbestemt, for eksempel til salongens bursdag.

Trinn 7

Utvid tjenestesortimentet ditt. Du kan organisere en konkurranse om det beste broderiet eller mykt leketøy, sydd sammen med barna. Organiser opplæringskurs for ulike typer håndverk, tenk gjennom et system med forhåndsbestillinger. Ikke en dårlig idé - en nettbutikk åpnet på grunnlag av salongen din. Med riktig organisering av arbeidet vil det hjelpe deg med å øke omsetningen, og dermed fortjenesten, betydelig.

Anbefalt: