Hvordan åpne En LLC Selv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En LLC Selv
Hvordan åpne En LLC Selv

Video: Hvordan åpne En LLC Selv

Video: Hvordan åpne En LLC Selv
Video: Как сделать резину для волос | Резинки для волос своими руками | Резинки для волос 2024, April
Anonim

For å åpne et aksjeselskap alene må du gjøre deg kjent med registreringsprosedyren og kravene for å fylle ut søknadsskjemaet. Slike opplysninger kan avklares ved FTS-inspeksjonen, der du vil sende inn dokumenter, eller på den offisielle nettsiden til Federal Tax Service of Russia (adresse: www.nalog.ru). Det er alle nødvendige forklaringer, normative referanser her.

Hvordan åpne en LLC selv
Hvordan åpne en LLC selv

Bruksanvisning

Trinn 1

Beslutningen om å opprette en juridisk enhet. Det kan utarbeides i referatet fra generalforsamlingen til grunnleggerne eller ved avgjørelsen fra den eneste deltakeren i selskapet. Den gjenspeiler navnet på selskapet, dets beliggenhet, mengden autorisert kapital og andelene til deltakerne. Minimumsbeløpet er etablert av loven om LLC og er ti tusen rubler. For å tildele firmaets adresse, må du oppgi eiendomsdokumenter til lokalene.

Steg 2

Utvikle og godkjenne selskapets charter, signere en avtale om grunnlaget for selskapet, hvis det er to eller flere medlemmer.

Trinn 3

Åpne en bankkonto og betale minst 50% av den autoriserte kapitalen. Hvis bidrag er gitt av eiendom, må grunnleggerne bli enige om verdien eller foreta en uavhengig vurdering.

Trinn 4

Betaling av statlige avgifter og innlevering av dokumenter for statlig registrering. Registrering av juridiske enheter utføres av skattemyndighetene. Søknaden sendes inn på vegne av den som er betrodd å registrere selskapet på generalforsamlingen. Søkerens signatur er sertifisert av en notarius.

Anbefalt: