Hvordan Publisere En Annonseavis

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Publisere En Annonseavis
Hvordan Publisere En Annonseavis

Video: Hvordan Publisere En Annonseavis

Video: Hvordan Publisere En Annonseavis
Video: Hvordan publisere Instagram Annonser? 📱 / Episode 23 2024, April
Anonim

Ifølge eksperter opplever reklameavisbransjen en periode med dynamisk vekst, til tross for at antall forskjellige publikasjoner dukker opp nesten hver måned. For å starte en slik virksomhet er det nødvendig med en tydelig differensiering av den nye avisen mot bakgrunnen til lignende, så vel som beredskap for en lang periode med forfremmelse.

Hvordan publisere en annonseavis
Hvordan publisere en annonseavis

Det er nødvendig

  • - startkapital;
  • - utskriftstjenester.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg en tittel på avisen din. Det bør være minneverdig, forståelig og gunstig når det gjelder markedsføringskommunikasjon. Design en logo og bedriftsidentitet som skiller avisen fra konkurrerende publikasjoner.

Steg 2

Registrer en avis ved å kontakte Federal Service for Supervision of Mass Communications. For å registrere en publikasjon, må du sende inn følgende dokumentpakke: 1. Søknad i henhold til den etablerte modellen; 2. Mottak av betaling av statsavgift; 3. Kopier av de grunnleggende dokumentene til grunnleggerne; 4. Avisoppsett; 5. Et dokument som bekrefter rettighetene til et varemerke (hvis utstedt); 6. Beskrivelse av den fremtidige avisen (emne, opplag, regi).

Trinn 3

Utvikle et vilkårssystem for annonsører ved å gjennomføre foreløpig undersøkelse av lignende publikasjoner. Det anbefales å plassere betalte moduler fra kommersielle organisasjoner, men samtidig godta gratis annonser fra publikum. Ring potensielle kunder og gi dem dine vilkår. Gjør reklame i den første utgivelsen gratis for alle, og fortrinnsbetingelser for vanlige annonsører i de første månedene av driften.

Trinn 4

Finn et trykkeri der avisen skal skrives ut. Start med et lite opplag - ikke mer enn 1000 eksemplarer. Når du velger papir, velg en rimelig balanse mellom kvalitet og pris. I det første trinnet kan du bare lage de første og siste stripene fargede, slik at de indre sidene blir svarte og hvite.

Trinn 5

Lag et logistikksystem som sender den nye utgivelsen til riktige adresser. Lag en database med selskaper som mottar avisen din: denne informasjonen vil være nyttig for potensielle annonsører. Hvis publikasjonen din har et smalt fokus, for eksempel konstruksjonsemner, velger du passende distribusjonskanaler.

Anbefalt: