Hvordan åpne Sak For En Arbeidsledig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Sak For En Arbeidsledig
Hvordan åpne Sak For En Arbeidsledig

Video: Hvordan åpne Sak For En Arbeidsledig

Video: Hvordan åpne Sak For En Arbeidsledig
Video: - Det er bedre å ha jobb som matros enn å være arbeidsledig styrmann 2024, Kan
Anonim

Det mest spennende spørsmålet for en spirende gründer er hvor man skal få midlene til å starte en bedrift? Den enkleste måten er å få tilskudd, som betyr tilskudd med en påfølgende rapport om hvor de tildelte midlene ble rettet.

Hvordan åpne sak for en arbeidsledig
Hvordan åpne sak for en arbeidsledig

Bruksanvisning

Trinn 1

For å motta penger for å starte bedrift, må du ha den offisielle statusen som arbeidsledig, noe som betyr at du må registrere deg på arbeidsformidlingen. Du vil bli bedt om å åpne en bankkonto for å overføre dagpenger til den og motta tilskudd i tilfelle forretningsplanen din for å starte din egen virksomhet viser seg å være vellykket.

Steg 2

Skriv deretter en søknad om å motta midler og gjennomgå psykologisk testing. Hvis du bestemmer deg for å motta et statsstipend, må du ta saken på alvor og svare på spørsmål nøye. Det er på dette stadiet at den største delen av søkere blir eliminert.

Trinn 3

Hvis du har bestått den psykologiske testen med suksess, vil du bli sendt til kurs der de vil lære det grunnleggende om entreprenørskap, samt fortelle deg hvordan du kan lage en forretningsplan riktig. Forretningsplanen du har utviklet, må forsvares før kommisjonen, som som regel inkluderer representanter for ordførerens kontor, arbeidsformidlingen, samt gründere. Alle disse prosedyrene vil ta deg 1-2 måneder.

Trinn 4

Etter at forretningsplanen er godkjent, må du inngå en subsidieavtale. Arbeidssenteret hjelper deg med å lage dokumentene som kreves for å registrere selskapet ditt hos skattekontoret, samt betale kostnadene knyttet til registrering og produksjon av segl og frimerker. Men du vil kunne motta disse pengene først etter presentasjon av betalingsdokumenter, dvs. du må bruke din først.

Trinn 5

Etter at du er registrert som gründer, overføres tilskuddsbeløpet til kontoen din. For tiden er det omtrent 60 tusen rubler. Innen tre måneder etter at du har mottatt tilskuddet, må du redegjøre for bruken av midler. Hvis misbruk blir fastslått, vil de bli returnert til staten.

Anbefalt: