Hvordan Lime En Regning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lime En Regning
Hvordan Lime En Regning

Video: Hvordan Lime En Regning

Video: Hvordan Lime En Regning
Video: Farming Simulator 19 Как использовать лайм 2024, April
Anonim

Hvis regningen har delt seg i to deler, er det ingen grunn til å bli opprørt. For det første har det mest sannsynlig ikke mistet sin juridiske solvens. For det andre kan det limes, dessuten på en slik måte at stedet for liming vil være nesten usynlig.

Hvordan lime en regning
Hvordan lime en regning

Bruksanvisning

Trinn 1

Sørg for at regningen er delt i to deler, og ikke si tre. Hvis det totale arealet av alle gjenværende deler av sedelen er mindre enn 50 prosent, eller hvis ingen av dem har nummer og serie, må du tåle tapet av seddelens solvens.

Steg 2

Hvis det er alle deler av en regning med et samlet areal på mer enn 50 prosent og minst ett tall, men de er veldig små, er det bedre å ikke lime regningen, men å bytte den i banken.

Trinn 3

Hvis sedelen garantert vil dele seg i to deler, avhenger alt av hvilken som går tapt. Hvis det ikke er en mindre del, men det er en stor, har du flaks - banken bytter regningen mot en ny. Den minste delen, selv om den blir funnet senere, og har et nummer på den, har ingen solvens.

Trinn 4

Hvis begge deler av regningen er bevart, fortsett å lime dem. Ta en limpinne med skrivesaker. Ingen andre lim, selv om de også er skrivesaker, inkludert PVA og silikat, kan ikke brukes. Det samme gjelder tape av noe slag - sømmen vil være veldig merkbar, og hvis du prøver å trekke av tapen, kan du skade regningen i en slik grad at den mister sin solvens.

Trinn 5

Plukker opp halvparten av sedelen. Påfør lim på den revne kanten på begge sider. Gjør det samme med den andre halvdelen.

Trinn 6

Trykk dem sammen slik at bildet er helt justert både horisontalt og vertikalt. Legg den limte regningen mellom to ark, og trykk deretter på sømmen i noen sekunder.

Trinn 7

Fjern begge arkene fra sømmen forsiktig for ikke å dele regningen igjen.

Trinn 8

Kjør limpinnen langs sømmen, først på den ene siden, deretter på den andre.

Trinn 9

Plasser regningen loddrett slik at sømmen ikke berører noe, og la limet tørke. Hvis sedelen er stor, tørker du den i safe.

Trinn 10

Ikke legg den sammenlagte regningen i betalingsmaskinen. Der kan det gå i oppløsning og ødelegge regningstilltakeren.

Anbefalt: