Hva Vil Være Pensjoner, Lønn Og Nyttepriser I Moskva I

Innholdsfortegnelse:

Hva Vil Være Pensjoner, Lønn Og Nyttepriser I Moskva I
Hva Vil Være Pensjoner, Lønn Og Nyttepriser I Moskva I

Video: Hva Vil Være Pensjoner, Lønn Og Nyttepriser I Moskva I

Video: Hva Vil Være Pensjoner, Lønn Og Nyttepriser I Moskva I
Video: Ирина Бергсет. Моего сына с детства тренируют на гея. 2024, April
Anonim

Hvert år for russere begynner med ikke alltid hyggelig, men likevel med endringer. Tenk på hvordan pensjoner, lønn og nyttepriser i Moskva vil endres i 2019.

Hva vil være pensjoner, lønn og nyttepriser i Moskva i 2019
Hva vil være pensjoner, lønn og nyttepriser i Moskva i 2019

Heving av alderspensjon

Bilde
Bilde

Heldigvis har den russiske regjeringen ikke bare hevet pesjonsalderen, men også størrelsen på pensjonene. Kanskje for mange vil slike økninger virke ubetydelige, men likevel er det bedre enn ingenting.

Fra 1. januar 2019 mottar pensjonister i Moskva bare 300 rubler. Beløpet er ubetydelig, men dette er ikke den eneste endringen. Nå vil minimum alderspensjon være 12 115 rubler, som fremdeles er langt fra selv minimumsforsyningsnivået. Som før er dette ikke beløpet du kan leve på, og ikke prøve å overleve.

Endringer i pensjonene til ikke-arbeidende pensjonister

Størrelsen på pensjonsutbetalinger vil øke innen 6 år. Det vil se slik ut:

  • 2019 - 7,05%;
  • 2020 - 6, 6%;
  • 2021 - 6,3%;
  • 2022 - 5,8%;
  • 2023 - 5,5%;
  • 2024 - 5,4%.

Som det er lett å se, vil prosentandelen falle hvert år, men likevel betyr ikke dette at økningen blir mindre og mindre hver gang.

Minstelønn

Bilde
Bilde

Økningen i minstelønnen i Moskva utgjorde omtrent 800 rubler. Nå er minimumslønnen 18 781 rubler. Nå har ikke arbeidsgiver lov til å betale mindre enn ovennevnte beløp. Hvis du blir tilbudt lønn under dette nivået, har du all rett til å kontakte arbeidstilsynet og skrive en klage mot arbeidsgiveren. I dette tilfellet vil arbeidsgiveren bli bøtelagt, og lønnen din vil være minst det nødvendige minimumet, men selv i slike tilfeller er det unntak.

Hvis tidligere arbeidsgiver søkte den trilaterale kommisjonen i byen Moskva og fikk betale lønnen i henhold til den føderale loven om minstelønn (i dette tilfellet vil minimumslønnen være 11 280 rubler), så kan ingenting gjøres, fordi det i dette tilfellet ikke vil være brudd.

Endringer i hjelpetariffer

Bilde
Bilde

I 2019 vil tariffene øke to ganger: i januar (1,7%) og i juli (1,4%). Nye takster for boliger og fellestjenester trer i kraft 1. januar 2019. Nå vil satsen for boligvedlikehold øke med 1,90 rubler, og bidraget til større reparasjoner - med 1,19 rubler.

Blant de obligatoriske betalingene vil også være en betaling for søppel, som vil nå rundt 200 rubler. forutsatt at 3-4 personer bor i familien.

Kostnaden for å betale for strøm vil være 5 rubler 47 kopek per 1 kWh, men endringene er ikke over ennå. Fra 1. juli 2019 kan nye strømtakster innføres hvis de er godkjent av regjeringen. I dette tilfellet er forbrukshastigheten 300 kW / t per måned, og alt som brukes ovenfor vil bli betalt til høyere priser.

Anbefalt: