Hvordan Beregne En Godtgjørelse Opptil Halvannet år

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne En Godtgjørelse Opptil Halvannet år
Hvordan Beregne En Godtgjørelse Opptil Halvannet år

Video: Hvordan Beregne En Godtgjørelse Opptil Halvannet år

Video: Hvordan Beregne En Godtgjørelse Opptil Halvannet år
Video: Vi syr et luftig tyllskjørt 2024, April
Anonim

Siden 2011 er beregningen av ytelser for omsorg for et barn opp til halvannet år endret. I henhold til de nye reglene beregnes fordelen ut fra gjennomsnittsopptjeningen i 24 måneder. Så langt har kvinner lov til å velge to år å beregne. Kvoten er 40% av gjennomsnittsinntekten og utbetales månedlig.

Hvordan beregne en godtgjørelse opptil halvannet år
Hvordan beregne en godtgjørelse opptil halvannet år

Bruksanvisning

Trinn 1

En kvinne kan motta fordeler fra alle arbeidsgivere i bedrifter hun jobbet før faktureringsperioden. Det maksimale betalingsbeløpet kan ikke være høyere enn 13 825, 80 rubler i en måned og under 2194, 34 rubler for å ta vare på det første barnet opp til et og et halvt år og 4388, 67 rubler for å ta vare på det andre barnet og påfølgende barn.

Steg 2

For å beregne gjennomsnittsinntektene, er det nødvendig å legge sammen alle kontantbetalinger som kvinnen mottok for den valgte faktureringsperioden, bortsett fra sosiale ytelser, det vil si bare de betalinger som inntektsskatt ble holdt tilbake fra. Det resulterende tallet divideres med antall kalenderdager i 24 måneder, det vil si med 730. Det resulterende tallet multipliseres med gjennomsnittlig antall kalenderdager i en måned - med 30, 4 og 40%. Dette vil være størrelsen på godtgjørelsen som en kvinne vil motta månedlig for å ta seg av et barn i opptil ett og et halvt år.

Trinn 3

Når to eller flere barn blir født, dobles beløpet, men kan ikke overstige ovennevnte maksimumsmerke.

Trinn 4

Hvis en kvinne ikke har noen erfaring på 24 måneder, bør beregningen gjøres fra de pengene du faktisk har tjent, og som inntektsskatt ble holdt tilbake fra. Del opp med faktiske kalenderdager i faktureringsperioden, multipliser med 30, 4 og multipliser med 40%. Hvis mottatt antall er mindre enn minimumsbeløpet for ytelsen, må minimumsbeløpet for ytelsen utbetales, som beregnes ut fra minstelønnen.

Trinn 5

De samme beregningsreglene bør brukes hvis en kvinne tjente for lite og den beregnede godtgjørelsen er under det nødvendige minimumet.

Trinn 6

Hvis en kvinne har to eller flere barn, kan godtgjørelsen ikke være mindre enn 6583,01 rubler. Hvis du får et lavere tall fra lønnsberegningen, bør minimumsbeløpet betales.

Anbefalt: