Hvordan Organisere Et Eiendomsmegler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere Et Eiendomsmegler
Hvordan Organisere Et Eiendomsmegler

Video: Hvordan Organisere Et Eiendomsmegler

Video: Hvordan Organisere Et Eiendomsmegler
Video: Intervju med toppselger Mohsin Ali - Eiendomsmegling 2024, April
Anonim

Eiendomstransaksjoner har alltid vært og forblir en av de mest lukrative forretningsområdene. Store eiendomsmeglere byr på millioner av megleraktiviteter. Ved første øyekast ser det ut til at det å organisere et slikt selskap er like enkelt som å beskjære pærer. Du leier et lite kontor, kjøper et par datamaskiner og kontormøbler, ansetter et par meglere, og det er det. I virkeligheten er imidlertid ikke alt så enkelt som det virker.

Hvordan organisere et eiendomsmegler
Hvordan organisere et eiendomsmegler

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er egentlig ikke vanskelig å åpne et eiendomsmegler, men å gjøre det slik at det gir deg inntekt er et helt annet spørsmål. Lave organisasjonskostnader fører til det faktum at antallet eiendomsselskaper rett og slett er utenfor skala i storbyområdene og i provinsene. Konkurransen er så høy at det er utrolig vanskelig for et nytt byrå uten navn eller rykte å bryte gjennom til overflaten. Etter å ha hørt historier om "svarte meglere", er folk veldig mistenkelige for ukjente navn, og foretrekker å kontakte tidtestede byråer.

Steg 2

Dermed, i de første parene, trenger du ganske enkelt å investere store mengder penger i annonsering for eiendomsmegler. Dessuten skal denne annonsen skape en følelse av virksomhetens høye status. I stedet for små avisannonser, må du kjøpe ut hele sider og store moduler. Det er nødvendig å annonsere på lokale TV-kanaler, på Internett, og utendørs reklame av høy kvalitet vil ikke skade.

Trinn 3

For å organisere et eiendomsmegler, trenger du en database. Den inkluderer informasjon om leiligheter, hus, rom som er til salgs i byen din. Jo bredere denne basen er, jo flere alternativer kan du tilby potensielle kunder. Den kan samles på tradisjonell måte ved å lime inn annonser ved inngangene og sende inn annonser i aviser. Du kan gjøre enda mer listig, for eksempel kjøpe en eksisterende database fra et annet byrå. Du kan også få en ferdig database gjennom en megler, som du vil lokke fra et annet byrå.

Trinn 4

Forresten, må du være spesielt oppmerksom på utvalget av meglere for byrået ditt. Det er best hvis den ansatte allerede har erfaring innen salg, spesielt har jobbet i eiendomsbransjen. I tillegg må en god eiendomsmegler være omgjengelig, høflig og uendelig tålmodig. Bedriftens image og omdømme vil avhenge av oppførselen til disse spesialistene, og jungeltelegrafi er hovedmotoren for salg.

Trinn 5

Generelt, for å åpne et eiendomsmegler, trenger du en god startkapital. Når det gjelder inntektene, får du det fra provisjonen på handler du gjør. Vanligvis er provisjonen 5-6%, men i de tidlige stadiene må du kanskje senke prisene for å tiltrekke seg kunder.

Anbefalt: