Hvordan Lage Et Eiendomsmegler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Eiendomsmegler
Hvordan Lage Et Eiendomsmegler

Video: Hvordan Lage Et Eiendomsmegler

Video: Hvordan Lage Et Eiendomsmegler
Video: Intervju med toppselger Mohsin Ali - Eiendomsmegling 2024, April
Anonim

Eiendomsmegler byr på salg, kjøp, utleie av lokaler. I tillegg kan spesialister velge individuelle alternativer for transaksjoner, hjelpe til med utarbeidelsen av en liste over dokumenter og fungere som mellomledd i overføringen av midler fra selgeren til kjøperen eller omvendt. Du kan åpne et lignende selskap selv.

Hvordan lage et eiendomsmegler
Hvordan lage et eiendomsmegler

Bruksanvisning

Trinn 1

Samle alle dokumentene du trenger for å registrere deg som individuell gründer. Listen kan sees på standen på skattekontoret eller på dens offisielle nettside på Internett. Du trenger en kopi av passet ditt, TIN, forsikring, en skriftlig søknad adressert til lederen av NI med en forespørsel om å få status som en enkelt entreprenør. I tillegg må du betale gebyret og oppgi en kopi av bankkvitteringen. Deretter må du komme med firmanavnet til den fremtidige virksomheten, utstede registreringen og få et sertifikat som vil stave ut hvilke typer aktiviteter og det enkelte dokumentnummeret.

Steg 2

Når du mottar et sertifikat for retten til å delta i individuelt entreprenørskap, kan du begynne å lete etter et passende sted å jobbe. Du trenger en leilighet i første etasje i en boligbygning eller et eget ikke-boligområde, leide leiligheter osv. Det er viktig at området er mer enn 20 kvm. M. Vær oppmerksom på om all kommunikasjon er utført til lokalene, om rettidig gjennomføring av kontrakter med SES, brannvesenet etc. er etablert.

Trinn 3

Kontakt media med en annonse for søket etter arbeidende personell. Ansett personer med juridisk grad. Du kan også ansette de som fortsatt studerer eller har en videregående spesialistutdanning. Du trenger også en regnskapsfører og en renserenser. Spør venner og familie om de kan anbefale noen. Først kan du begrense deg til en stab på 3-4 personer, og senere utvide personalet.

Trinn 4

Kjøp datamaskiner, skrivere, skannere, bord og stoler for arbeidere. Etablere en telefonlinje, etablere Internett. Du trenger hyller og skap for å imøtekomme besøkendes eiendeler, komfortable ventestoler, møbler for forhandlinger. Ikke glem kontorrekvisita. Gjør kontoret ditt så koselig og innbydende som mulig. Installer et skilt med en liste over tjenester ved inngangen.

Trinn 5

Annonser i avisen om åpningen av et eiendomsmegler, angi telefonnumre, e-postadresser, lokasjoner og liste opp listen over tilbudte tjenester. Løs annonseteksten med et temabilde.

Trinn 6

Begynn å samle en database, du kan tiltrekke potensielle kunder ved hjelp av annonser, gjennom bekjente, besøkende til skattekontoret og registreringskammeret. Der kan du henge små utskrifter og be om å kontakte byrået, eller bare ta med visittkort og be de ansatte dele ut til folk. Vennligst oppgi telefonnummer og kontaktperson.

Trinn 7

Registrer alle utgifter og inntekter, utarbeid tidsrapporter og gi lønn til ansatte, du kan sette det i et fast beløp eller i form av lønn og renter fra aktiviteter. For hver eiendomsmegler, utarbeide en egen kontrakt for ansettelse, skriv ned aktivitetstiden, beløpet for betaling og datoen for utarbeidelse av dokumentet. Det anbefales å lage et frimerke med navnet på byrået ditt.

Trinn 8

Når staten er klar til å jobbe og alle dokumentene er klare, kan du åpne et byrå. Gi beskjed til publikum på forhånd, legg ut annonser, annonser på TV, dekorere inngangen og kom med komiske premier og gaver til alle. Dette vil skape en spesiell stemning som ytterligere vil tiltrekke kunder til ditt eiendomsmegler.

Anbefalt: