Hvor Og Hvordan Kjøpe Aksjer I Gazprom Og Lukoil

Innholdsfortegnelse:

Hvor Og Hvordan Kjøpe Aksjer I Gazprom Og Lukoil
Hvor Og Hvordan Kjøpe Aksjer I Gazprom Og Lukoil

Video: Hvor Og Hvordan Kjøpe Aksjer I Gazprom Og Lukoil

Video: Hvor Og Hvordan Kjøpe Aksjer I Gazprom Og Lukoil
Video: 03.08. Курс ДОЛЛАРА на сегодня. Нефть.Золото. РТС.Курс РУБЛЯ.Евро.ММВБ акции. Трейдинг.Инвестиции 2024, Kan
Anonim

Andelene i Gazprom og Lukoil er blant de mest pålitelige, så det er mange som er villige til å investere sparepengene sine i dem. Men for å investere i aksjene i disse selskapene, må du vite hvor og hvordan dette kan gjøres.

Hvor og hvordan kjøpe aksjer i Gazprom og Lukoil
Hvor og hvordan kjøpe aksjer i Gazprom og Lukoil

Aksjer handles på børsen. En vanlig investor kan ikke kjøpe eller selge aksjer alene, for dette må han ha passende autoritet. Derfor utføres alt arbeid med aksjer gjennom mellommenn - meglere. Meglere er både spesifikke individer og selskaper. Det anbefales å samarbeide med meglerfirmaer, det er tryggere.

Aksjene i Gazprom og Lukoil tilhører kategorien såkalte "blue chips", som inkluderer de mest populære og likvide aksjene. Prisen på slike verdipapirer vokser vanligvis jevnt og jevnt; dette er et godt alternativ for langsiktige investeringer.

Kjøpe aksjer gjennom et meglerselskap i byen din

Det er to hovedalternativer for å kjøpe aksjer. I det første tilfellet finner du ganske enkelt et meglerfirma som ligger i byen din og inngår en serviceavtale med det. Etter det kan du sende ordrer til megleren om å kjøpe eller selge aksjene du er interessert i. Søknader kan sendes via telefon eller faks. Noen meglere tilbyr i tillegg muligheten for å jobbe over Internett.

Fordelen med dette alternativet er at megleren er lokalisert i byen din, du har alltid muligheten til direkte personlig kommunikasjon med menneskene som utfører ordrene dine. Megleranalytikere kan gi deg anbefalinger om kjøp av verdipapirer.

Arbeide med megler via Internett

Nylig har arbeid med et meglerselskap via Internett blitt veldig populært. Denne metoden har mange fordeler - og fremfor alt muligheten til å utføre transaksjoner uavhengig gjennom handelsterminalen. Selvfølgelig blir alle transaksjoner faktisk gjort og registrert av megleren, men hele prosessen utføres i løpet av sekunder via handelsterminalen.

Et annet pluss av denne metoden er gode muligheter for å analysere bevegelsen av aksjekursene. I handelsterminalen er aksjer fra hundrevis av selskaper tilgjengelige, du kan se dynamikken i kursendringen på diagrammene, analysere den ved hjelp av en rekke verktøy.

En handelskonto kan enkelt og raskt registreres via Internett hos en valgt megler. Etter det må du finansiere handelskontoen din. Som regel er påfyllingsbeløpet ganske høyt, vanligvis minst 10 000 rubler. Etter at du har finansiert kontoen din, må du laste ned handelsterminalen, sette den opp - og du kan begynne å handle.

Det er viktig å forstå at aksjehandel har sine egne egenskaper. Det er nødvendig å ta hensyn til tidspunktet for utbetaling av utbytte - etter utbetaling faller verdipapirets verdi med beløpet. Du må også forstå mekanismen for kjøp og salg av aksjer. Nemlig: det er forståelig når aksjer kjøpes i håp om vekst. Prisen har steget, du kan selge aksjen og legge overskuddet i lommen. Men i verdipapirmarkedet gjennomføres også transaksjoner for salg av aksjer, mens du på et fall i pris kan tjene like vellykket som på en økning. Hvordan skjer dette? All nødvendig informasjon om dette finner du i relevant litteratur. Alle som vil jobbe med verdipapirer på alvor, må forstå mange av disse nyansene.

Anbefalt: