Hvordan Fylle Ut En Selvangivelse Med Forskuddsbetaling I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Selvangivelse Med Forskuddsbetaling I
Hvordan Fylle Ut En Selvangivelse Med Forskuddsbetaling I

Video: Hvordan Fylle Ut En Selvangivelse Med Forskuddsbetaling I

Video: Hvordan Fylle Ut En Selvangivelse Med Forskuddsbetaling I
Video: Fylle ut Næringsoppgave 1 2024, Kan
Anonim

I samsvar med artikkel 286 i Russlands skatteregler, foretar foretak som mottok inntekt i de foregående fire kvartalene over 40 millioner rubler månedlige forskuddsbetalinger av inntektsskatt. Følgelig har Federal Tax Service utviklet en rekke avklaringer om hvordan man skal fylle ut en månedlig selvangivelse.

Hvordan fylle ut selvangivelse med forskuddsbetaling
Hvordan fylle ut selvangivelse med forskuddsbetaling

Bruksanvisning

Trinn 1

Beregn dine månedlige forskuddsbetalinger. Når du fyller ut erklæringen for første kvartal, må de månedlige forskuddsbetalinger som er etablert for andre kvartal være lik beløpet for den beregnede inntektsskatten i første kvartal, som deklareres i linje 180 på ark 09. Når du fyller ut erklæringen i seks måneder vil forskuddsbetalingen i tredje kvartal være lik fradraget fra den beregnede inntektsskatten for de seks månedene, som er deklarert i linje 180 på ark 02, og den beregnede skatten angitt i erklæringen for første kvartal. Når du leverer en selvangivelse i 9 måneder, er det nødvendig å trekke fra den beregnede inntektsskatten i 9 måneder, som er oppgitt i linje 180 på ark 02, skatten for de seks månedene som er angitt i forrige erklæring.

Steg 2

Gjenspeil beløpet på påløpte forskuddsbetalinger i linje 290 på erklæring 02 og i avsnitt 1.2 i henhold til de tre betalingsfristene. Hvis en negativ verdi av forskuddsbetalinger under beregningen viste seg, bør de ikke belastes i neste rapporteringskvartal, og det er heller ikke verdt å gjenspeile dem i årsrapporteringen.

Trinn 3

Fyll ut alle gjenværende detaljer på arket 02 i selvangivelsen. Gjenspeile beregningen av skattegrunnlaget som beskattes til den generelle satsen. Fem vedlegg kan legges til blad 02 der de enkelte indikatorene beregnes. På de tilsvarende linjene på arket er dataene om inntektene og utgiftene til foretaket, som er innregnet som beskatningsposter, merket. Ark 03, 04, 05, 06 og 07 fylles ut bare om nødvendig.

Trinn 4

Merk av i avsnitt 1 i erklæringen all informasjon om hvor store inntektsskatt som skal betales til budsjettet i denne rapporteringsperioden. Skriv inn dataene om selskapet på Tittelsiden til selvangivelsen: fullt navn, juridisk adresse, TIN, KPP-koder som tilsvarer bestanddelene, koden for typen økonomisk aktivitet, samt antall justeringer, rapporteringsperiode og antall sider i erklæringen.

Anbefalt: