Hvordan Finne Ut Kreditthistorikkoden Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Kreditthistorikkoden Din
Hvordan Finne Ut Kreditthistorikkoden Din

Video: Hvordan Finne Ut Kreditthistorikkoden Din

Video: Hvordan Finne Ut Kreditthistorikkoden Din
Video: FULL Episod Baru Upin & Ipin Musim 15 - Belanja Barangan | Upin Ipin Terbaru 2021 2024, Kan
Anonim

En emnekode for kreditthistorikk kreves for å sende inn en forespørsel til Central Directory of Credit Histories for å finne ut i hvilket kontor ditt er lagret. Du måtte komme med denne koden når du søkte om et lån og ga samtykke til banken til å rapportere informasjon om deg til kredittbyrået. Hvis du tok det siste lånet før 2006, betyr det at du ikke har denne koden og ikke kan ha den.

Hvordan finne ut kreditthistorikkoden din
Hvordan finne ut kreditthistorikkoden din

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du kom med en kode, men glemte den, kan du kontakte banken der du tok opp lånet.

Vis passet ditt til operatøren eller konsulenten, og informer om ditt ønske om å avklare koden for emnet for kreditthistorikken. Denne informasjonen bør du få på forespørsel.

Steg 2

I en situasjon der du ikke har en kode, kan du få den når du søker om et annet lån eller kontakte en bank hvis låneprodukt du har brukt før eller fortsatt bruker et lån tatt før 2006. I det andre tilfellet må du fylle ut et skriftlig samtykke for overføring av informasjon om deg til kredittbyrået. De vil også hjelpe deg i noen av kredittbyråene, en komplett liste over dem er på den offisielle nettsiden til Central Directory of Credit Histories (CCCCI).

I alle tilfeller vil du komme med koden selv, basert på de generelle kravene til den, som du vil få beskjed om.

Trinn 3

Du kan få svar på forespørselen din til CCCI uten kode. For å gjøre dette må du sende det gjennom en notarius eller et postkontor hvor det er en telegraf, som viser passet eller annet identitetsdokument for identifikasjon og betaling for tjenesten i henhold til prislisten.

Anbefalt: