Hvordan Telle Penger Raskt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Telle Penger Raskt
Hvordan Telle Penger Raskt

Video: Hvordan Telle Penger Raskt

Video: Hvordan Telle Penger Raskt
Video: Заработайте БОЛЬШИЕ деньги онлайн ($ 1000 + ежедневно) как... 2024, April
Anonim

I banker og butikker kan du se en annonse som ber deg telle penger uten å forlate kassaapparatet. Og hvis du bestemmer deg for å telle endringen i kassen, anbefales det å gjøre det raskt for ikke å forsinke linjen. Selgere og bankfolk bruker beregningsmaskiner for raskt å telle penger. Og kjøpere og kunder av banker må telle pengene sine manuelt.

Hvordan telle penger raskt
Hvordan telle penger raskt

Det er nødvendig

Teller maskin for penger, vann

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er flere måter å raskt telle penger på. Det er nysgjerrig på at de er forskjellige i forskjellige land. Velg selv den som passer deg.

Steg 2

Måten å raskt telle penger, utbredt i Japan, er som følger. Bunken med regninger er lagt ut i en bred vifte. Samtidig kan den holdes i hendene på vekt eller legges på bordet. Viften skal være så bred at hver regning er synlig. Deretter fjernes eller bøyes flere regninger fra denne viften samtidig. For eksempel fem stykker hver. Hvis pengene har samme valør, kan de telles veldig raskt. Hvis regningene har forskjellige trossamfunn, vil det ta lengre tid, men det vil også være effektivt.

Trinn 3

Ta en bunke penger i venstre hånd hvis du er høyrehendt, og omvendt. Legg pengene dine mellom mellom- og ringfingrene. Brett bunken med den andre hånden slik at tommelen på begge hender er på den. Hold på regningene med venstre tommel, og tell dem med høyre tommel.

Trinn 4

Afghanistan, India, Pakistan har sin egen måte å telle penger på. Sedler plasseres på håndflaten på høyre hånd hvis du er høyrehendt, og omvendt. Hold dem med toppen, med unntak av tommelen. Nå er det praktisk å telle penger med venstre hånd.

Trinn 5

I Russland og Polen vurderes penger på en lignende måte. Men dekk dem med bare tre fingre på høyre hånd, hvis du er høyrehendt. Lillefingeren er under bunken med regninger og støtter den.

Trinn 6

Det er vanlig i Tyrkia å ordne penger i hauger på bordet. Det er også praktisk.

Trinn 7

I Amerika, Canada og England holdes penger i venstre hånd når du teller om du er høyrehendt. Tommelen på venstre hånd ligger på toppen og teller, det vil si at du flytter regningene en etter en til høyre. Med tommelen på høyre hånd fjernes disse regningene.

Anbefalt: