Hvordan Beregne Et Lån Fra Sberbank

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Et Lån Fra Sberbank
Hvordan Beregne Et Lån Fra Sberbank

Video: Hvordan Beregne Et Lån Fra Sberbank

Video: Hvordan Beregne Et Lån Fra Sberbank
Video: Hvordan fungerer renter på lån? 2024, Kan
Anonim

Sberbank er den største banken i Russland - i dag er den hovedkreditoren til den russiske økonomien. Ikke overraskende søker mange familier om pant i ham. For å beregne Sberbank-pantelånet, trenger du bare å bruke kalkulatoren som er gitt på nettstedet.

Hvordan beregne et lån fra Sberbank
Hvordan beregne et lån fra Sberbank

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem deg for et låneprogram for å beregne et lån fra Sberbank - det kan være "Refinansiering", "Lån til unge familier", "Lån", "Lån +" eller "Lån til hvilken som helst eiendom".

Steg 2

Vær oppmerksom på renten - minimumet er "Mortgage +" -programmet, maksimumet er "for eiendom", men hver av dem har sine egne kredittvilkår, som er noe forskjellige fra de andre.

Trinn 3

Vær oppmerksom på ting som formål, valuta, låneperiode, minimum forskuddsbetaling og tidlig tilbakebetaling.

Trinn 4

Studer nøye de grunnleggende vilkårene for låntakeren - du er kanskje ikke egnet for ansiennitet, minstealder og / eller statsborgerskap.

Trinn 5

Bruk boliglånskalkulatoren for å beregne Sberbank-lånet, nemlig overbetaling og månedlig betaling.

Trinn 6

Legg inn data i kalkulatorvinduene om lånetiden, valutaen, forskuddsbetalingen, samt verdien av eiendommen du kjøper.

For eksempel skal du kjøpe en ett-roms leilighet under Young Family-programmet i tretti år. Du har tjue prosent for forskuddsbetalingen, og verdien av eiendommen er en million fire hundre og femti tusen. Som et resultat vil lånebeløpet være en million hundre og seksti tusen rubler, overbetalingen - to millioner åtte hundre seksten tusen ni hundre og tjue rubler, og du vil betale elleve tusen førtisju rubler i måneden.

Trinn 7

Sørg for å lese tilleggsbetingelsene for programmet. For den samme "unge familien" er det for eksempel alderen på minst en av ektefellene opp til trettifem år, et innledende bidrag på femten prosent hvis det er et barn i familien, samt utsettelse for en barn opp til tre år gammel.

Anbefalt: